Kampányok, már őszre! 3.rész
Nem telik el nap, hogy ne jelenjen meg egy-egy 2012-es őszi kampányelőzetes! Ma egészen friss előzetesekkel készülte, ajánlom figyelmetekbe.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

Chanel
Nem hinném, hogy egy Chanelnek még mindig reklámoznia kellene magát, sőt pont ilyen semmitmondó fotókon. De ha már kampány, akkor természetesen Karl Lagerfeld fotózta  Saskia de Brauw és Stella Tennant modelleket.

The Strange: 2
The Strange: 4

Alexander McQueen
Sarah Burton kezei alatt egyenesen virágzik a divatház! Ahogy megláttam az első fotókat, rögtön beleszerettem annak ellenére, hogy a már megszokott koncepció érvényesül.  David Sims fotóin egyszerre érvényesül a jövő és a magas szabászat is. A márkát az őszi szezonban Suvi Koponen népszerűsíti.

alexander mcqueen6 Suvi Koponen is Extraterrestrial for Alexander McQueens Fall 2012 Campaign by David Sims
Miu Miu
Vissza a kezdetekhez! - ezzel a mondattal kérhette fel Chloë Sevigny-t a márka a 2012-es őszi kampányához, ugyanis Chloë már népszerűsítette a márkát, még 1996-ban. Azt döntse el mindenki saját maga, hogy kinek vállt előnyére az elmúlt 16 év... A 2012-es kampányt Mert Alas és Marcus Piggott fotózták.

The Strange: miu-miu
The Strange: miu miu

Max Mara
Az őszi szezonban Saskia de Brauw népszerűsíti majd a márkát a kissé unalmas fekete-fehér képeken. Ez az unalmasság nem a fekete-fehér miatt van, hanem belőlem semmilyen érzést nem váltottak ki Mario Sorrenti fotói.

max mara1 Saskia de Brauw Hits the Rope for Max Maras Fall 2012 Campaign by Mario Sorrenti

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr907298567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása