Anja Rubik Armani lány lett?
Egy kisebb túlzással azt is állíthatnám, hogy részben Anja Rubik is népszerűsíti a 2012-es őszi Giorgio Armani kollekciót!

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

Nem, nem lett Anja Rubik Armani modell, sem Armani kampányarc. Ellenben a japán VOGUE augusztusi számában egy külön sorozatot kapott a 2012-es őszi Giorgio Armani kollekció, Anja tolmácsolásában. MI ez, ha nem egy nem hivatalos kampány?!  A Giampaolo Sgura fotózta képeken nagyon tetszik a napbarnított Anja bohém mosolya, nem beszélve rafinált hullámairól sem. Az összeállításokat, melyekben a piros szín dominál,  Anna Dello Russonak köszönhetjük.

anjacover Anja Rubik is Gleeful in Giorgio Armani for Vogue Japans August Cover
AnjaVJ01 Anja Rubik Lights Up The Pages of Vogue Japan in Giorgio Armani AnjaVJ02 Anja Rubik Lights Up The Pages of Vogue Japan in Giorgio Armani AnjaVJ03 Anja Rubik Lights Up The Pages of Vogue Japan in Giorgio Armani AnjaVJ04 Anja Rubik Lights Up The Pages of Vogue Japan in Giorgio Armani

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr307298541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása