A nap legfontosabb eseményei
A divatvilágban kevés az olyan nap (kivéve a divatheteket), mikor egy nap alatt két fontos információ is kiszivárog!

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

Na de kezdjük is az elsővel, ami talán nem is annyira divat, bár minden divat, ami Lady Gaga. Ma reggel  osztotta meg rajongóival a lédy az első fotót a FAME fantázianevű parfümje kampányából. Azt már eddig is tudtuk, hogy valami erőteljes, polgár pukkasztó kampányra számíthatunk, hisz a fotós Steven Klein volt és a kampányvideót -ami egyes információk szerint 3 perces lesz- az énekesnő Scheiße (=sz@r) számára készül majd. Az eddig megjelent információk a parfümről, itt


És a másik fontos információ, mától hivatalosan is Lana Del Rey népszerűsíti a H&M őszi kínálatát, egyes információk szerint az énekesnő kampánya a téli szezonra is kiterjed majd. Ma reggel ezzel a képpel ébresztette a svéd márka a követőit Facebook-on. Valószínű, hogy ez a kép már a kampány részét képezi.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr27298527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása