McQueen-ek, már őszre!
Az Alexander McQueen divatház mindig is előkelő helyet foglalt el a szívemben, és mióta Simons vezeti a Diort, azóta McQueen az első számú favoritom.

Előszöris az Alexander McQueen kistestvérével, az McQ-vel kezdeném a 2012-es őszi kampányok sorát. Az olcsóbb árfekvésű McQueen darabokat Arthur Gosse népszerűsíti majd a fekete-fehér  David Sims fotóin. E márka női vonalát pedig Aymeline Valade népszerűsíti, szintén Sims fotóin. Nagyon tetszenek a 2012-es őszi kampány fotói, mert van bennük valami vadság is, de fellelhető bennük az érzékiség jegyei is.


 

Következzen az igazán nagy márka, az Alexander McQueen 2012-es őszi kampánya, melyet szintén David Sims fotózott. A márkát az őszi szezonban Suvi Koponen népszerűsíti. Ahogy megláttam az első fotókat egy bő hete, rögtön beleszerettem annak ellenére, hogy a már megszokott koncepció érvényesül. Sims fotóin egyszerre érvényesül a jövő és a magas szabászat. Egyszerűen káprázatos, ahogy a fekete-fehár képek kontrasztot alkotnak a lilás-pinkes árnyalatokkal...


A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr487298505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása