FAKE Louis Vuitton vagy Mango?
A táskák évtizedek óta státusz szimbólumok! Épp ezért egy dizájner táska a legunalmasabb szettet is feldobhatja...

Persze nem mindenki képes több száz eurókat fizetni egy-egy dizájner darabért, itt jönnek a képbe a fast-fashion márkák. E márkák 'tervezői' a nagy kereslet miatt így megalkották a dizájner darabok kiköpött másait. Ezek a darabok nem hamisítványok, csak „ihletet merített” darabok... A legnagyobb táska koppintó a piacon a spanyol Mango. A márka tervezői szívesen merítenek a Louis Vuitton egyes darabjaiból, nagy kedvencük a Alma fantázianevű LV táska. A tervezők nem vetik meg a Chanelt sem, hiszen elég gyakoriak a boltban a Chanel kistáska hatású retikülök. Ha ez nem lenne elég, olykor egy darabban születik újra a Louis Vuitton Speedy forma és az ikonikus Chanel steppelt anyag.


Ki ne ismerné a Birkin formát? Na ugye, senki...  A Hermés Birkin táskája örök presztízs darab lesz, talán épp ezért gondolta a francia Pimkie, hogy megérné ihletet meríteni e darabból. A statisztikák szerint nagyon is megérte a márkának, hiszen e táskájuk volt a 2011-es nyári szezon legsikeresebb darabja...


Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy mi számít FAKE-nek? Hiszen lényegében a Mangoban is csak egy hamis LV-t veszünk -csak kicsit drágábban, mint az aluljáróban... Ha már a koppintásoknál tartok, meg kell említenem, hogy számomra a legviccesebb, amikor már a koppintást koppintják. Erre a legjobb példa a képen látható Amisu (New Yorker) táska, ami a már említett Mangos Louis Vuitton-Chanel újragondolás replikája.


Forrás: Vitrin

Ha tetszett, amit láttál kövess Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr357298477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása