Elie Saab, már őszre!
Kloss Gloss - vagyis Karlie Kloss Elie Saab-ban csillog NYC utcáin...

...nem mellesleg éjszaka! A viccet félretéve, Karlie népszerűsíti az Elie Saab 2012-es őszi kollekcióját Glen Luchford fotóin. A most megjelent fotók újra alátámasszák, hogy ősszel divat lesz a combvillantás és a kosztümök is újra főszerepet kapnak. Karlie nude sminkje nagyon szépen harmonizál a mesés Elie Saab ruhákkal, hiszen nem vonja el a figyelmet a ruhákról, csak teljessé varázsolja az összeállításokat.


elie saab3 Karlie Kloss Returns as the Face of Elie Saabs Fall 2012 Campaign by Glen Luchfordelie saab1 Karlie Kloss Returns as the Face of Elie Saabs Fall 2012 Campaign by Glen Luchfordelie saab2 Karlie Kloss Returns as the Face of Elie Saabs Fall 2012 Campaign by Glen Luchfordelie saab4 Karlie Kloss Returns as the Face of Elie Saabs Fall 2012 Campaign by Glen Luchford

Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr787298455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása