Őszi frissítések a H&M-ben
Mára összegyűjtöttük Nektek a svéd fast-fashion márka, a H&M kora őszi frissítéseit, amely darabok már kaphatóak is a márka boltjaiban!

Nem is szaporítanám tovább a szót, kezdjük is az első kampány sorozattal. Corey Baptiste, Jeremy Dufour és Harry Gilliam népszerűsítik majd a márka basic darabjait Andreas Sjodin fotóin. Ajánlom figyelmetekbe a mustársárga nadrágot és szarvasbőr cipőket, hiszen 2012 ősze nem telhet el mustársárga nélkül!



Őszi start - ezt a címet kapta a most következő fotósorozat, melyet Jamie Wise tolmácsol mind annyiunknak. Ha szabad ilyet mondanom, akkor ez a kampány a legeklektikusabb, hiszen van itt minden, mi szem-szájnak, főleg a szemnek ingere. Fehér és szürke, bordó kékkel és feketével, mustársárga okkerrel és kék. Kellene még valamit mondanunk? Talán annyi, hogy érdemes volt annyi kéket és bordót még beszerezni a leárazások közepette, nem?





Ha sokat buszoztok ill. metróztok, akkor a most következő kampányfotókat biztosan nap, mint nap látni fogjátok majd... Szerintünk ezek lesznek az igazi kampányfotók, Clément Chabernaud tolmácsolásában, amiket a buszmegállóknál és forgalmasabb csomópontokon népszerűsítik a H&M őszi kínálatát. A modellen a már előbb megismert darabok láthatóak, csak az összeállításokon variálták. Még mindig nem tudok elmenni szó nélkül a mustársárga nadrág mellett, őszi MUST HAVE  darab.


Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!



Kövesd Te is a FASHIONFAVE online magazint, itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr767298413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása