Pofaszakállas őszi kampány
Lagerfeld újra divatba hozza 'pofaszakállt'!

A mai cikk nemcsak a kampányról szól, hanem megmutatjuk azt is, hogy hogyan is dolgozik a mester, Karl Lagerfeld. Na de ne szaladjunk ennyire előre, kezdjünk mindent az elején. A kollekció. Maga a kollekció semmi újdonsággal nem szolgál, a megszokott elegancia a precizitás jellemzi a darabokat. A márka darabjait közelebbről csak az online áruházakban tudtam megnézni - a kollekció szinte csak fekete darabokat tartalmaz!
A kampány. Ugye azt már tudjátok, hogy a LAGERFELD márkát Jake Davies népszerűsíti, még mindig (LAGERFELD 2012-es tavaszi kampány). Ahogy már láttátok a kész fotókat, az utómunkák alatt a képeket elkékítették. S így számomra némi futurisztikus hatást keltenek a fotók - de lehet ezt csak én képzelem... A képeken a ruhákon kívül nagy szerepet kap maga Karl Lagerfled is, aki egy nagy L betűn áll szinte teljes valójában. Lehet, hogy sokaknak ez már sok(k), de nekem tetszik, így a kampány fotók egy cseppet bohémek is egyben.


 
A munka. A most következő képeken mindenki belepillanthat Karl Lagerfeld munkájába. Sminkesek, fodrászok és asszisztensek lepik el Karl műtermét és a mester munkába lendül, vagyis fényképező gépet ragad. Ti is látjátok azt a sok könyvet!? Szerintetek milyen könyvei lehetnek Karl Lagerfeldnek?

A nagyobb képekért katt!

Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!
Kövesd Te is a FASHIONFAVE-t online, itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr417298387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása