A FAKE Louboutinok sora...
Csaknem húszezer pár, azaz négymilliárnyi hamis Louboutinra találtak.

Még múlt hét kedden a Los Angeles-i Long Beach kikötőben találtak a rendőrök a négy konténernyi hamis piros talpat... Jaime Ruiz határőrségi szóvivő elmondása szerint a szállítmány értéke majdnem 60 000 dollár, de a piacon 18 milliót is kaphattak volna értük a hamisítók. Mivel a franci cipőtervező elég borsos áron kínálja darabjait, így gyengébb hamisítványokra is nagy kereslet mutatkozik, nemcsak az interneten.  Ruiz szerint azonban ezek nagyon jó másolatok voltak és valószínűleg a megsemmisítés sorsára jutnak. Nem meglepő, hogy a szállítmány Kínából érkezett, csak hát szerencsére nem jött össze a gyártó számítása.


Néhány tipp, hogy megbizonyosodjatok az eredetiségről és elkerüljétek a hamis piros talpakat:

- Óvakodjatok az internetes vásárlástól, mert az eredetiség megállapításához kézbe kell venni a cipőt!
- A piros talpnak kellően fényesnek és világosnak kell lennie!
- A sarok talpának pontosan a sarok végéhez kell illeszkednie, bármilyen elmozgás gyanús!
- Az eredeti Louboutinok alján mindig európai méretezés látható és a 'Made in Italy' felirat, míg a hamisítványokon előfordulhat, hogy ezt az egy szót látod: madeinitaly.


Forrás: STYLE magazine

Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr317298327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása