Lana Del Rey X H&M
Ugye emlékeztek még? KATT!

Még valamikor pénteken, mikor javában tartott a fiú nap, a H&M nyilvánosságra hozta a teljes ún. Lana Del Rey kampányt. Korábban már mutattam nektek egy fotót, akkor Lana egy romantikusan barack színű kasmír pulcsit viselt - ellenben a most megjelent darabokon már fellelhető a vadság és a dög is. Lana az Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin által fotózott képeken a rózsaszín angóra pulóvert, mintás leggingset, tweed motoros dzsekit és egy szűk, bőr részletekkel ellátott tweed ruhát visel. Új infó, hogy a kollekcióhoz egy kampány film is készül, ami majd szeptember közepétől lesz látható a TV-ben!

The Strange: lana-del-rey1The Strange: lana-del-rey2The Strange: lana-del-rey3The Strange: lana-del-rey4The Strange: lana-del-rey5The Strange: lana-del-rey6The Strange: lana-del-rey7
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr337298333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása