THE VOGUE 120
 
Többszörösen is megéri invesztálni a szeptemberi amerikai VOGUE-ba!
 
Akiknek nem lett volna elég, hogy Lady Gaga látható a magazin címlapján, aki még a magazin hasábjain is feltűnik egy exkluzív anyagban; nem beszélve arról, hogy a mostani szám lesz az eddigi legvastagabb, a maga 916(!) oldalával - íme a legújabb sorozat a magazinból. A sorozat nem véletlenül kapta a THE VOGUE 120 címet, hiszen az amerikai divatbiblia 120 éves fennállását ünnepli szeptemberben. A most következő fotókat Norman Jean Roy lőtte, aki a divatvilág legbefolyásosabb tervezőit kaptak lencse végre színésznőkkel és modellek karöltve.
 
The Strange: us1
Diana Kruger egy 2012-es őszi Dior couture darabban pózol Raf Simonsszal, a Dior friss kreatív vezetőjével az emlékezetes őszi couture show színfalai közt.

The Strange: us2
Tervezők és modelljeik: Az erdőben...
Sarah Burton és Karen Elson (Alexander McQueen), Christopher Bailey és Stella Tennant (Burberry), Stella McCartney és Claudia Schiffer (Stella McCartney).

The Strange: us3
A háttérben Peter Copping, a Nina Ricci kreatív vezetője és  Emilia Clarke egy 2012-es őszi Nina Ricci ruhában pompázik. Míg Erdem Moralioglu (elöl), az Erdem vezetője Ruth Wilson színésznővel látható, aki természetesen egy merész Erdem ruhában állt modellt.

The Strange: us4
Riccardo Tisci, a Givenchy kreatív vezetője és múzsája Rooney Mara, aki egy 2012-es őszi Givenchy mini ruhában 'repked' Tisci kezei közt.

The Strange: us5
Phoebe Philo, a Céline kreatív vezető a háttérben Marie Piovesan modellel, aki egy letisztult vonalvezetésű Céline-ben látható.

The Strange: us6Hölgyek: Vanessa Traina, Jenna Courtin-Clarins, Prisca Courtin-Clarins, Virginie Courtin-Clarins, Claire Courtin-Clarins, Lauren Santo Domingo, Shala Monroque, Alexia Niedzielski, Lily Kwong Elizabeth von Guttman


The Strange: us7
Jennifer Lawrence, színésznő lilás Diesel Black Gold pitonbőr dzsekiben és  Michael Kors fürdőruhában piheni ki fáradalmait egy gabona tábla kellős közepén.

The Strange: us8
Párosan szép és sikeres az élet: A híres tervező párosok
Lazaro Hernandez és Jack McCollough a Proenza Schouler alapítói
Kate és Laura Mulleavy a Rodarte alapító
David Neville és Marcus Wainwright a Rag & Bone alapítói

The Strange: us9
Peter Dundas, az Emilio Pucci kreatív vezetője nem tud ellenállni a VS angyalnak, Caroline Trentini-nek, aki egy Emilio Pucci ruhára cserélte szárnyait.

The Strange: us10
Tervezők és modelljeik: New York utcáin
Olivier Rousteing és Chanel Iman (Balmain), Joseph Altuzarr és Kate Upton (Altuzarra), Anthony Vaccarello és Candice Swanepoel (Anthony Vaccarello)

The Strange: us11
Nicolas Ghesquière, a Balenciaga kreatív vezetője és  Kristen Stewart, a márka egykori parfüm arca...

The Strange: us12 Karlie Kloss egy piros Marchesa darabban pózol modell barátnői mellett ( Liu Wen , Arizona Muse és Joan Smalls), akik Vera Wang gyönyörű ruháiban pompáznak.

The Strange: us13
Florence Welch, énekesnő épp egy Chanel csipke csodában és Dolce & Gabbana köpenyben harcol a gonosz ellen, lóháton...

Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr267298277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása