New York Fashion Week Spring 2013 - 3.rész
Folytatódik is a New York-i divathetet összefoglaló sorozat!
 
Carolina Herrera
Bájosan romantikus pasztell színek könnyed lágy anyagokkal - ha kellene, így jellemezném Carolina Herrera 2013-as tavaszi kollekcióját. A kollekcióban a megszokottnál több boka fölött végződő szoknya kapott helyet az ultra mini és a maxik mellett. A kollekció fő színei a nude és a halvány rózsaszín árnyalatai és a menta, mindez megfűszerezve egy csipetnyi pirossal és sárgával.
 
 

 
Donna Karan
 Letisztult vonalak, halvány-matt színek, egyszóval kellemes és lágy kollekcióval készül 2013 tavaszára Donna Karan. Egyszerűen csak irigyelni tudom a tervezőnőt, hogy ennyire remekül ötvözi a letisztult vonalakat a klasszikus női szabásokkal. Többnyire fehér, menta, rózsaszín, sárga és nude árnyalatok dominálnak a kollekcióban. Míg el nem felejtem, a bemutatót Axente Vani nyitotta.

 

 
Marc Jacobs
Hatvanas évek, csíkok, hasvillantás és oversized kabátok, és rengeteg lapos talpú hegyes orrú cipő. Számomra az eddigi legunalmasabb new york-i kollekció, mely semmilyen érzelmet sem váltott ki belőlem. Valószínűleg ez a kollekció is sikeres lesz, hiszen Marc Anna egyik legkedvesebb tervezője, így mindegy, hogy mit tesz le az asztalra, vagyis a kifutóra...
 
 



Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr567298157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása