London Fashion Week Spring/Summer 2013 - 1.rész
Szeptember a divathetek hónapja és London már az ajtón kopogtat!
 
Mary Katrantzou 
A tervezőnő 2013-as tavaszi kollekciója még mindig tobzódik a mintákban, de szerencsére a bemutató végén pár bájos darabot is láthattunk. Szeretném leszögezni, hogy Miss Katrantzou alkotásai abszolút nem az én világom, ellenben tisztelem tehetségét. Szerintem még mindig túl művek a mintás darabok, ahogy már említettem az utolsó 6-7 outfit igazán megtetszett, visszafogott mintáik és nőies vonalvezetésük miatt. Ti szeretitek a mintákban fürdő összeállításokat?
 
 
 
 
Burberry Prorsum
Christopher Bailey valahol ott fojtatta a Burberry női kollekcióját, ahol a férfi abba maradt. Rengeteg metálfényű oversize szabású kabát és boleró, nude-bordó árnyalatokban pompázó összeállítások és meglepően sok fürdőruha. Az érzéki fehértől, a könnyed pasztellen át egészen a durcás, sötétebb árnyalatokig minden megtalálható a brit márka 2013-as kollekciójában. Sokaknak fura lehet ez a fene nagy morenitás, hiszen szinte teljesen ellentmond az új kollekció az eddigi megszokott angol eleganciának - de nekem épp ezért tetszik annyira, mert nem a megszokott. Ha ez még nem lenne elég, a kifutón a derékhagsúlyos darabokat a hatalmas oversize leplek váltották - amik remek kontrasztot alkottak a kollekción belül. Talán nem is szaporítanám tovább a szót, nézzétek meg Ti is a bemutatót:
 
 
 
 
Matthew Williamson
Szintén rengeteg minta és nyomat. Ellenben Matthew Williamson kollekciójában finom, könnyen emészthető kombinációkban és szín párosokban jelentek meg a minták. A nőies szabásnak köszönhetően a darabot többsége még megmaradt, még ha egy szmokingot is viselt a modell a kifutón. Az összeállításon belül jól megfértek egymás mellett az élénk és a cukorka színek is.
 
 
 
 
Temperley London
Semmi extra, egy kissé unalmasabb bájosan romantikus kollekciót vonultatott fel a tervezőnő Londonban. A bemutatott darabok fő színei a piros, a kék és a fehér - ezt a három színt olykor keverte is egy-egy összeállításon belül a dizájner. Rengeteg áttetsző anyag és csipke uralta a kollekciót. Csinos nyári ruhák, Dior-ra emlékeztető szoknyák, blúzok és estélyik.
 
 

 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr607298119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása