Lady Gaga-MUGLER-Nicola Formichetti és a táskák
Ma már nem kérdés, hogy Lady Gaga és a MUGLER összefonódott, persze Nicola Formichetti segédkezésében. Én áldom az a pontot, mikor a lédy beprotezsálta egykori stylistját a márka vezetőségébe, s az egykori stylistból egy csapásra a brand kreatív igazgatója lett, nem mellesleg Formichetti a japán Vogue Hommes divatszerkesztője is.
 
Nagy léptekben ez a Lady Gaga-MUGLER-Nicola Formichetti trió eddigi története, de most új fokra léptek, ugyanis Formichetti megalkotta első táskakollekcióját, melyet nem más, mint a lédy inspirált. „Sosem gondoltam volna, hogy egyszer táskákat fogok tervezni – mondta Formichetti a show után –, de aztán elkezdtem olvasni ezeket a táskablogokat, és rájöttem, mit is jelentenek a táskák a nőknek”. A szóban forgó modelleket a brand múlt heti bemutatóján láthatta először a közönség, mely bemutató érdekessé az (is) volt, hogy újra egy MUGLER bemutatón hallhattuk Lady Gaga legújabb rapszámát, a Cake-et.

A Monster X, melyet Lady Gaga formás hátsója ihletett
A Monster X, melyet Lady Gaga formás hátsója ihletett
 
Muglerette X
Muglerette X
 
A 'kis' Muglerette sárgában
 Muglerette sárgában
 
A titokzatos 'Dr. Mugler'
A titokzatos 'Dr. Mugler'
 
A gyíkbőrből készült Naboo bag az Agent Mugler ikonikus darabja lehet
A gyíkbőrből készült Naboo bag az Agent Mugler ikonikus darabja

Forrás: ELLE

Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr377298029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása