Marie Claire Fashion Days 2012. ősz 1. rész
Magyarország talán egyik legolvasottabb női divat magazinja, a Marie Claire a hétvégén rendezte meg szokásosnak mondható divatshow-ját, ahol a magyar dizájnerek újra bemutatták 2012-es kollekcióikat. Ha nagyon őszinte szeretnék lenni, akkor nem értem, hogy miért kell egy kollekciót kétszer is bemutatni, (miután már a lookbook képek is megjelentek), hiszen e kollekciókat már részben a Gombold újra 2.0 döntőjében már láthattuk... Na de nem szeretnék senkit sem kritizálni, örüljünk annak, hogy ilyen jó magyar dizájnerek vannak a piacon! Míg el nem felejtem minden egyes bemutatót, hazánk egy ismert személyisége nyitotta meg, így esett meg az is, hogy Pásztor Anna (Anna and the Barbies) nyitotta Mojzes Dóra bemutatóját.
 
Anh Tuan
A tervező eléggé visszafogott, de ugyanakkor teljes mértékben hordható darabokat kreált. Talán a legextrémebb darabok közé a testhez simuló bőrruhák voltak, melyeket néha fodor bolondított meg. Ha már Anh Tuan, akkor mindenféleképp muszáj megemlítenem a karakteres táskákat is.  
 
 
Daniel Benus
Benust főleg a military és az igazi férfias stílus ihlette meg a brand 2012-es őszi kollekciója megalkotásakor. Nem is szaporítanám tovább a szót, hiszen Benus tökéleteset alkotott, még akkor is, ha tökéletes nincs. 
 
 
Dora Abodi
Már többször is beszámoltam Abodi 2012-es őszi kollekcióját, például itt is. Még mindig a tollak és a szőrmék, a bőrruhák játsszák a főszerepet a dizájner aktuális gyűjteményében.
 
 
Dóra Mojzes
Már biztosan tudjátok, hogy a kollekciót a Prometheus című film inspirálta, amiről már itt is olvashattatok. Nem tudom, én még mindig imádom Dóri ruháit, tehát hatalmas LOVE a dizájnernek.
 
 
Képek forrása: FashionTime
 
Folytatás hamarosan
 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr367298023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása