Ördög Nóri és az X
Még a múlt héten vette kezdetét a 2012-es X-faktor, vagyis az élő show-k. Az első adásban hazánk egyik legnépszerűbb (és legdrágább) műsorvezetője, Ördög Nóri egy különleges fekete Armani ruhát viselt. Csak azért nem lehet unalmasként emlegetni az első összeállítását, mivel az elöl cipzáros és ráncozott darab merészen kiemelte Nóri derekát, nem beszélve a figyelemfelkeltő ékszerekről sem, melyek még inkább hangsúlyozták Nóri szépségét.

 
A második show-ra, Nóri szintén egy örök klasszikust viselt. A Capsula jóvoltából az est háziasszonya egy nude Dolce&Gabbana csipke kreációt viselt, extrém metál fényű kiegészítőkkel, és egy derékhangsúlyos fém övvel. Ti is észrevettétek azt a plussz pár kilót Nórin? Szerintem jobban mutat így, egy cseppet 'nőiesebben', mint tavaly...
 
 

Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr927297977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása