Szalagavató style guide
...és megérkezett! Minden ott kezdődött, hogy felháborítónak tartottam, hogy az Anna-bál vendégei az estélyhez nem illően jelennek meg a rangos bálon. Épp ezért összeállítottam a nyáron az Anna-bál style guide-ot, és olyannyira nagy sikerű volt, hogy továbbgondoltam a koncepciót, s így megszületett a Szalagavató style guide is.

Talán minden lány életében a szalagavató az az esemény, mikor igazán kiöltözhet, és igazi bálkirálynőnek érezheti magát. Épp ezért nagyon fontos, hogy milyen ruhát viseltek, mert a ruhának ezen a napon nagyon fontos szerepe van. Fontos megjegyeznem, hogy az abroncsokat és a rengeteg műszált inkább felejtsétek el, és próbáljatok a luxus márkák replikái közül választani, a fast fashion boltokban. Én még máig azt mondom, hogy egy feltehetően Lanvin inspirálta Mango ruha is jobb, mint egy tömeg gyártott kétes termék - de ez egy másik téma.
 
Mivel fiatalok vagytok, így bátran próbálkozzatok a színekkel is, bár tény, hogy egy kis feketével nem lehet hibázni. Ha mégis egy színes darabot választanátok, és még nem érzitek magatokat biztosnak, akkor előtte otthon próbáljátok fel naponta a kiválasztott ruhát, s idővel egyé váltok majd a ruhával. Mára csokorba szedtem a Bergdolf Goodman estélyi kínálatát, hogy legalább egy estére Ti is úgy tündököljetek, mint az Upper East Side lányai!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr207297915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása