OLÍVA, a szezon színe
A burgundi után itt az olíva zöld! Szinte már nem lehet úgy sétálni a pesti utcákon, hogy ne találkozzunk egyetlen bordó nadrágos pasival sem... Akik már meguntál a bordót, azoknak ajánljuk az eddig háttérbe szorult olíva zöldet.
 
 

Nem lehet azt mondani, hogy a hadsereg volt az egyetlen hatással a divatra - hiszen gondoljunk a Dior Homme, a Burberry vagy a Lanvin őszi kollekcióira. Ugyan az elmúlt szezonok a military-tól voltak hangosak - kivéve az elmúlt nyarat - most újra reneszánszát éli a trend, sőt. Gondoljunk a bakancsokra, a sok-zsebes kabátokra na meg az egy vagy kétsoros gombolású télikabátokra -nincs olyan fast-fashion márka itthon, amely nem kínálna jobbnál jobb darabokat. Ezek után bátran állíthatjuk, hogy az idei telet nem lehet átvészelni legalább egy military kabát nélkül.
 
 

Olíva, egy sáros árnyalatú zöld. Pontosan így határozzák meg a színt, ellenben minden anyag más-más árnyalat eredményez. Erre az egyik legjobb példa Kris Van Assche 2012-es őszi Dior Homme 'A Solider on My Own' fantázia nevű kollekciója. Magát az olívát legjobban a szürkével, a feketével és a sötétkékkel lehet variálni, nem beszélve a farmerről. Ellenben valamelyik nap kísérletezgetős kedvemben voltam, és nagyon is jól passzol egy olíva/ terepmintás slim fit nadrág egy piros kötött pólóval. Ha Ti nem vagytok ennyire merészek, nézzétek át és inspirálódjatok a következő képekből!
 
 
Forrás: Fashionfave
 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr57297867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása