A szezon legjobb divatfilmjei
A pár hete megtartott 2012-es FVF után magam is lázban égek, szinte nem telt el egy nap sem azóta, hogy ne néztem volna meg legalább egy rövid filmet a YouTube-on, aminek fő témája a divat volt. Nagy kedvenceim Gareth Pugh kampányvideói, melyek közül a ez a kedvencem. Na de mára 2012-es őszi szezon legjobb videóit gyűjtöttem össze nektek - vagyis azokat, amik nekem a legjobban tetszettek, Íme a lista:

 

1.
“Secret Garden – Versailles”
Christian Dior, Versailles, Depech Mode na és Inez & Vinoodh. A filmnek kimondott története nincs, csak Daria Strokus, Melissa Stasiuk és Xiao Wen Ju a versailles-i kastélyban futkosnak, majd a kertben sétálnak. Ennek ellenére, mégis magával ragadt.
 
 

2.
Prada Fall 2012
Vanessa Axente, Magdalena Frackowiak, Madison Headrick, Elza Luijendijk, Iselin Steiro és Anne Vyalitsina virtuális hercegnőkként járnak kelnek tetőtől talpig Pradaban - miközben öntudat nélkül sakkfigurákként játszadoznak velük. A fantasztikus filmet ki más rendezhette volna, mint Steven Meisel.
 
 

3.
Alexander McQueen Fall 2012
Ki ne látta volna már a brand idei szuperdarabját, a VISORt. A filmben Suvi Kopenen, modellt David Sims 'rendezte', és a számítógépes utómunkáknak köszönhetően roppant fururisztikus lett a végeredmény, csakúgy, mint maga a kollekció.
 
 

+1
 I Love Chanel
Nemcsak kampány, hanem tisztelgés Erwin Blumenfeld előtt is, Palvin Barbival a főszerepben - Chanel módra.
 
 

Nektek melyik a kedvencetek?

Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr777297859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása