Kate Moss így kell a spanyoloknak
Ugye már Ti is láttátok a spanyol VOGUE decemberi címlapján Kate Mosst - ha még nem, akkor katt ide. Nem meglepő módon a magazin aktuális számában egy teljes - sőt mi több - három teljes sorozat is helyet kapott, természetesen a brit modell főszereplésével.
 
Az első 'sorozatban' José Mari Manzanares is feltűnik, mint torreádor, Kate pedig igazi spanyol asszonyként tekint vissza Mario Testino fotóiról. E sorozatban Kate még cicit is villantott. Nem tudom, de e képek Madonna Take A Bow slágerének klipje jutott eszembe... A második 'sorozatban' Moss kisasszonyt igazi dámaként láthatjuk viszont, kalapokban, Lanvin-ban és Diorban. E képeket akár kapocsként is nézegethetjük az első és az utolsó 'sorozat' közt, hiszen itt már megjelenik egy-egy couture kreáció is. S végül, az utolsó 'sorozatban' Kate Moss csakis 2012-es őszi couture darabokban pózol - még mindig Mario Testino kamerája előtt - többek közt az Alexis Mabille, a Dior  és a Givenchy divatházak kreációiban. 
 
Nektem melyik sorozat tetszik a legjobban?
 
 
Kate és a matador
 
A többi képért katt tovább!


Kate, a díva
 
Kate és a couture
 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr577297833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása