Las Maya, a cici villantó
Roppant ütősen zárja az évet a spanyol a VOGUE.... Pár napja mutattam be nektek a 'Kate Moss anyagot', s ma itt egy újabb sorozat a spanyol divatbiblia decemberi kiadásából.
 
Magát a sorozatot Goya Meztelen Mayája inspirálta, így nem is oly' meglepő az editorial címe sem, ami a Las Mayát kapta. Mario Testino e sorozatban Doutzen Kroes, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart, Karlie Kloss, Toni Garrn, Anja Rubik, Irina Shayk, Isabeli Fontana, Constance Jablonski és Edita Vilkeviciute modelleket fotózta, olykor kevesebb, olykor több ruhában. Illik megjegyeznek, hogy az összes modell már volt Victoria's Secret angyal is, sőt sokak még ma is azok. Nem tudom, de nekem nagyon bejönnek ezek a képek, melyeken a divat csak mellékszereplő - sőt -  a hangsúly a modelleken és a villantásokon van.
 
Nektek hogy tetszenek a mai Mayák?

 
A cici villantó képekért katt tovább!


 
 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr167297825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása