Kate és Naomi, a közös élvezetek...
Kate Moss és Naomi Campbell újra sokkolnak, és cicit villantanak!  Bár ha jobban belegondolok, a sokkolás nem is annyira sokkolás, és a cicivillantás sem teljes, hiszen 'csak' Naomi villant. Ti is észre vettétek, hogy Moss kisasszony az őszi szezonban mennyi anyagban tűnik fel, utoljára épp Riahannával pózolt - szintén félreérthető jelenetekben (itt).
 
A két topmodell, Kate és Naomi most az orosz Interview magazin decemberi számának címlapján pózolnak, kissé ledéren, sőt... A magazinban természetesen egy teljes sorozat is látható, melyben már a kalapok és a fekete játssza a főszerepet. A sorozatot Mert Alas és Marcus Piggott fotózta, így számomra már nem meglepő, hogy csak fekete-fehér képek kaptak helyet a magazinban. A képek láttán magam is tanúsíthatom, hogy Kate és Naomi még ma is versenyben vannak, igenis szexik - és nem érdekel, hogy pontosan hányadik gyertyát gyújtották meg utoljára a születésnapi tortájukon.
 
 
 
A többi képért katt tovább!

 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr197297809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása