Ördög Nóra és az X-Faktor hétvége
Sosem volt bennem olyan érzés ezidáig az X-Faktorral kapcsolatban, hogy VÉGRE VÉGE... Ellenben most valahogy megkönnyebbültem, hogy megszavazták az 'év hangját'. A tehetségkutató utolsó részére a stylistok felfedezték, hogy itthon is vannak remek dizájnerek, na és a Corvin fast-fashion boltjain túl is van élet - VÉGRE! Így a szombati adásban Csobot Adél egy 2011-es tavaszi USE unused ruhában, míg Antal Timi egy Abodi Dora kreációban is színpadra lépett. Talán ez az egy, illetve két momentum volt a legkedvesebb számomra a teljes széria alatt.
 
Na de térjünk is Ördög Nóri hétvégi összeállításaira. A szombat esti Blumarine láttán valahogy nem kezdett hevesebben verni a szívem. Az eddigi unalmas kis feketék után, utoljára egy csipetnyi párducmintával bolondították meg a little black dress-t, amiben valljuk be egy csepp fantázia sem volt...
 
Katt a ruháért a képre!
 
Egészen addig vélekedtem így a Blumarine-ról, míg meg nem láttam a vasárnapi Náray ruhát... Attól, hogy Nóri babát vár, és pocakja egyre kerekebb még nem kell úgy öltöztetni, mint azt Náray bácsi tette vasárnap... Annyi jó példa volt már arra, hoyg terhesen is lehet pompázni, akár a vörös szőnyegen - például a 2011-es Oscar díjátadón Natalie Portman. Igen, talán Őt nem Náray öltöztette... Mint már tudjuk, 2013 is az X-Faktor éve lesz, így remélem addigra a mi Náray Tamásunk is rájön, hogy amit csinál az valahol a színvonal alatt kullog, s saját maga adja be a felmondását.
 
 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr427297751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása