Egy 15 éves lánnyal kampányol a Chanel!
Karl Lagerfeld életében egy új korszak indult, melynek neve: Ondria Hardin. A mi Karlunk azonnal felmondott az eddigi Chanel-lányoknak (Freja Beha Erichsen, Saskia de Brauw, Abbey Lee Kershaw) és helyettünk a kortalan Ondria Hardint szereződtette a Chanel 2013-as tavaszi kampányához. A fiatal lány melett egy szintén pimaszul fiatal modell, Yumi Lambert és a 42 éves Stella Tennant pózolnak a márka tavaszi darabjaiban egy japán teaházat idéző díszlet előtt.

Na de miért is kortalan Lagerfeld legújabb múzsája? Ondria Hardin, még 2010-ben robbant be a köztudatba, és rögtön a Prada kampányában landolt, de a mai napig nem tudjuk róla, hogy hány éves... Ügynökségei, a New York-i Ford és a párizsi Elite gondosan titkolják születési évét, ugyanis szinte biztos, hogy a kislány még mindig csak 15 éves - tehát a Prada-kampány idején jóindulattal is 14 volt. Ondria már a 2013-as tavaszi divatheteken is kifutóra lépett 23 bemutatón, ami 16 éves kor alatt szigorúan tilos lenne...

Nektek hogy tetszik a kampány? Mi a véleményetek a pimaszul fiatal tini modellekről?


A többi képért katt tovább!


Forrás: Glamour

Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr557297519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása