A nagy borosta kérdés
Elmúltak már azok az idők, amikor csak a borotvált arcbőrű pasik az ápoltak, és a 3 napos borosta egyenesen ápolatlanságra asszociál. Azok a férfiak, akik figyelemmel követik a külföldi street style  blogokat, már biztos feltűnt, hogy egyre divatosabb a borosta, sőt a szakáll is újra trendi lett - bár arról nem szólnak a bejegyzések, hogy a barátnőknek mennyire tetszik az új trend. Anno, na jó 1-2 éve még szinte én is naponta "küszködtem" a reggeli borotválkozásal, de arcbőröm érzékenysége miatt valahogy sosem szerettem borotválkozni, csak ez is kényszer illetve elvárás volt a társadalommal szemben. Ellenben ma megesik, hogy hetekig sem nyúlok a borotva után, mégsem lettem még egyszer sem Télapó. Hogy mi volt a megoldás, egy remek borosta vágó! De erről egy kicsit később.

Most, hogy divat lett a borosta, sokan szeretnék megnöveszteni az arcszőrzetüket még akkor is, ha elvétve egy-két puha szőrszállal rendelkeznek: az első, hogy azok a pasik, akik most magukra ismertek, felejtsék el, hogy 3 napos borosták szeretnének növeszteni, mert számukra a borosta teljesen előnytelen, és nem esztétikus, sőt talán még ápolatlannak is tűnik az arcbőrük. Akik mégis szeretnék erősíteni az arcszőrzetük, azoknak csak azt tudom ajánlani, hogy gyakrabban borotválkozzanak, s ezáltal erősebb és vastagabbak lesznek a szőrszálak idővel. Akik viszont már most elhatározták, hogy szeretnének borostát növeszteni, íme pár tipp a kezdethez:

Ami még a borosta mellett szól, hogy könnyedén változtathatjátok a karaktereteket is. A saját tapasztalataim alapján, borostával 3-4 évvel is idősebbnek nézek ki a valós koromnál - kezdetben ezért is növesztettem borostát, ellenben frissen borotvált arcbőrrel akár még a gimibe is beengednének, belépő nélkül. Szóval ha ma az elérhetetlen macsó bőrébe szeretnél bújni bátran engedd megnőni az arcszőröd, viszont ha holnap újra az a fiatal srác szeretnél lenni, a szomszédból, reggel szánj 5 percet a borotválkozásra. Fentebb már említettem, hogy mutatok pár borosta vágót, melyekkel végleg leszámolhattok a nem kívánt, vagyis a kívánt szőrszálakkal, íme a két legtutibb borostavágó:



Kép forrása: FashionBeans
A cikket megtalálod a Fahionfave, az online divatmagazin oldalán is!
Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr797297441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása