Oscar Awards 2013 - Hölgyek feketében
Hiába az új fekete a fehér (Hölgyek fehérben), mindig akadnak olyan sztárok, akik az örök klasszikus, a fekete mellett teszik le a voksukat. Most a sötét árnyalatú ruhákról olvashattok.
 
Adele szokásához híven egy fekete estélyiben érkezett a gálára, szintén szokásos Burberry-jét most egy Jenny Packhman darabra cserélte, de még így is UNALMAS.
 
 
Salma Hayek egy érdekes Alexander McQueen ruhában tündökölt a vörös szőnyegen - ez részben köszönhető a ruhának és a sok botoxnak is. Ugyanakkor mégis jó-jó, de valami hiányzik nekem...
 
 
Sandra Bulock volt az aki, ragyogni tudott fekete Elie Saab ruhájában. Bár e kép nem a legjobban sikerültek közül válogatták össze, de mikor mosolygott a színésznő, csak úgy ragyogott - nem csak a ruha kristály díszítése miatt.
 
 
A többi képért katt tovább!

 
A kevesebb, mindig több. Ezt nagyon jól tudja Samantha Barks is, aki letisztult fekete Valentinójában az egyik nagy kedvencem lett. A színésznő a mélydekoltált ruhájához természetesen egy mesés gyémánt nyakéket választott.
 
 
George Clooney barátnője, Stacy Keibler is egy csapásra az egyik nagy kedvencem lett. Naeem Khan tervezte ruhájában szó szerint pompázott a vörös szőnyegen: LOVE, a köbön.
 
 
Képek forrása: Popsugar, RCFA
 
Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr527297409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása