Bomber dzseki - a tavasz kihagyhatatlan darabja, amire mindenkinek szüksége van!
Mivel remélhetőleg már végleg búcsút intettünk a télnek, így itt az ideje, hogy szemügyre vegyük az idei tavasz legmenőbb darabját a bomber dzsekit. Én azért kedvelem e kabátot, mert roppant mód variálható mind a sportos, mint az elegáns összeállításokkal. Maga a kabát, legalábbis az eredeti, erős military jeleggel bír, ugyanakkor ma már szántalan márka kínálja saját bomberjét, így mindenki megtalálja a stílusához legmegfelelőbbet.
 

Az idei divat mindannyiunknak kedvez, ugyanis az egyszínű, letisztult darabok mellett hatalmas népszerűségnek örvendenek a printes darabok is, lássd a Burberry tavaszi kollekcióját. A két véglet közt is persze találhatóak remek darabok, mint például a bőr applikációs darabok. Hogy hogyan is kell hordani idén tavasszal e dzsekit? Amennyiben egy feltűnő bombert választotok, akkor egyszerű darabokkal párosítsátok. Szerintünk a lemmegfelelőbb, ha egy farmer esetleg chinót variáltok egy basic pólóval, s az outitetek fókuszában áll majd a dzseki. Ellenben, ha a kabátotok a letisztult, bátran variáljátok feltűnő, akár feliratos pólókkal is. Tudjátok, csak a képzeletetek szabhat határt! Íme nehány fotó inspirációként:
 

S végezetül pár bomber dzseki kedvenc fast-fashion márkáinktól, és mutatóban pár dizájner darab:
 
 
Leginkább azoknak ajánlom a bombert, akik kedvelik az időtálló, klasszikus darabokat - és nem félnek ruhába fektetni.
 
Képek forrása: Fashionbeans, Mr Porter, Asos, Zara, H&M
 
A cikk megtalálható a Fashionfave, az online divatmagazin oldalán is!
 
Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr297297355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása