2013-as hajtrendek
Ma már nincs olyan férfi, aki évente egyszer látogatna csak el a borbélyához. Az ápolt haj és a hajformázás ma pontosan olyan része a férfiak napi rutinjának, mint a reggeli fogmosás.

Mára 2013, vagy legalábbis az év melegebb hónapjainak legmenőbb frizuráit gyűjtöttük össze. Fiúk, nem kell aggódnotok, mert szinte semmilyen változás sem várható frizura trendek terén 2013 tavaszán! Ahogy tavaly is, úgy idén is az oldalt felnyírt, felül hosszabb fazon uralkodik majd, pár apró kis változással.


Idén újra hódít majd a "lenyalt" típusú haj, amit a legegyszerűbben egy vizes hatású zselével valamint egy hajszárító segítségével tudtok percek alatt magatoknak is elkészíteni. Én általában előző este megmosom a hajam, majd másnap reggel kezdem formázni: az átlagostól egy kicsit több vizes hatású zselét viszek fel a hajamra, majd egy sűrű keféjű fésűvel formázom azt, amint a képen látható, végül hajszárítóval ráerősítek a száradásra, s indulhat is a napom. A divatbemutatók backstage-ből lestem el azt a trükköt, hogy egy darab gézzel leszorítom azt a részt, amit épp szárítani készülök, s így egyetlen  hajtincs sem  került kívánatlan helyre. Elsőre talán  bonyolultnak hallatszik, de higgyétek el nekem, sokkal egyszerűbb megcsinálni, mint elmagyarázni vagy leírni.

Míg a feljebb említett trend igazi kimért, precíziós és jófiú hatást kölcsönöz, addig ez a mostani, ahogy a képek mutatják, igazi rosszfiúvá változtatják a leginkább visszafogott pasikat is. A megfelelő kócos hatás elérésére csak por állagó mattosító hajformázóra van szükséged, esetleg gumis alapú waxot is használhattok - s a formázásban már csak a kreativitásotok szabhat határokat.
Olvassátok át a Schwarzkopf néhány tanácsát is:

  • A rövidhajat a legjobban zselével lehet formázni. A zselé a rövid frizurának jó tartást ad. Nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű zselét használjatok. A sündisznó tüskék és a betonhaj már kimentek a divatból.
  • Ha azt akarjátok, hogy a hajatok puha és fényes legyen, akkor a legjobb választás a viasz, vagy a hajkrém.
  • A hajzselé nem jó a hosszabb hajra, mert a hosszú hajat merevvé, és nehezen formázhatóvá teszi.
  • A viasz és a hajformázó krém a természetes frizura kialakításában segít. A hajlakkot óvatosan, a zselé, vagy a viasz után használjátok. Bár a hajlakk tartást ad a hajnak, zsíros és piszkos kinézetűvé is teheti.
Forrás: FASHIONBEANS, Schwarzkopf
A cikk megtalálható a Fashionfave, az online divatmagazin oldalán is!
Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr37297339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása