Bemutatjuk: Cseke Botond
Magyar lányaink neve már jócskán ismerősen cseng mindenki fülében, most elérkezett a fiúk ideje! Barta Roberto, Kovacs Alfred után bemutatjuk Cseke Botondot.
 
 

Botond karrierje valamikor tavaly szeptemberben kezdődött, mikor rátalált Facebook-on Baráti Vince fotós, egyben az Icon bookere, aki azonnal szerződést ajánlott a 189 cm magas, elálló fülű 21 éves fiúnak. Mindez azért oly' érdekes, mert ezidáig az Icon csak lányokkal dolgozott, többek közt Palvin Barbival és Axente Vanival az élén. Botond a szerződést követően azonnal Párizsba, majd New York-ba utazott, ahol a Marc by Marc Jacobs exkluzívjaként lépett kifutóra. A divathetet követően az év további hónapjaiban Botond Párizsban dolgozott, ahol egy közismert férfi magazin, a  Novembre aktuális számában tűnt fel a magazin vezér sorozatában, íme néhány fotó:
 
 

Egy ilyen szédületes kezdés után magam is csak reménykedni tudtam abban, hogy Botond nem vész el - ugyanis Botondhoz hasonló karakterű Dörfler Márton első munkája egy 2012-es tavaszi Balenciaga kampány volt, de a magyar fiúról azóta sem hallottunk... Szerencsére Botond ügynöke is remekül dolgozott, hiszen a remek kezdést egy még szédületesebb folytatás követte, januárban a 2013-as őszi kollekciókat bemutató divatheteken. Botond volt a legsikeresebb a szezonban a magyar fiúk közül ugyanis hét bemutatón dolgozott: Alexander McQueen, Lanvin, Jil Sander, Christian Dior, Cerruti 1881, ő nyitotta a John Galliano bemutatót és Botond zárta a Chritian Lacroix show-t.

 
 
Botond nem az a tipikus jóképű fiú, akiért minden lány megőrül, de a divat világa nem is őket keresi, hanem az iagzán különleges, megjegyezhető arcokat. A magyar fiú sajátos karakterének köszönhetően rögtön a stylistok/fotósok/szerkesztők kedvence lett, így alig egy hónap leforgása alatt feltűnt a VMAN és az Attitude magazinokban is. Íme néhány fotó a VMAN februári számából, melyben Botond többek közt Dior Homme, Maison Martin Margiela, Roberto Cavalli és nem utolsó sorban Raf Simons tavaszi darabjaiban pózol Benjamin Alexander Huseby, fotós előtt:
 
 

S alig pár napja robban újra a bomba: Botond a McQ 2013-as őszi férfi arca! Az egyik legsikeresebb magyar fiú feltűnik a brand őszi kampányvideóában, és a ő látható a lookbook képeken is.
 
 

Azt kell, hogy mondja, dagadhat a mellünk a büszkeségtől, hogy alig fél év leforgása alatt ennyire népszerű és sikeres lett egy magyar fiú a divat kiszámíthatatlan világában. Csak így tovább Botond!
 
A cikk megtalálható a Fashionfave, az online divatmagazin oldalán is!
Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr937297269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása