Induljon a tavasz!
Az első igazi tavaszi hétvégére egy kisebb összefoglalót terveztem a szezon legmenőbb trendjeiről - amit terveim szerint az elkövetkezendő hetekben bővebb bejegyzésekben is elemzek majd. Kivételesen nem is szeretném tovább húzni az időt, így egyből a közepébe csapok:
 
 
 
Farmer dszeski
Ahogy a bőrdszeki, úgy a farmer kabát is egy örök darab - ellenben 2013 tavaszán valahogy az átlagosnál nagyobb szerephez jut. Amiért magam is imádom e kabátot az az, hogy szinte mindennel variálható: volt, mikor egy elegáns slim fit nadrággal  és egy fehér inggel párosítottam a farmer dzsekimet, persze gyakrabban viselem farmer nadrággal és basic pólóval. Egy másik indok a farmer dzseki mellett, hogy könnyedén játszadozhatunk a stílusokkal is. Ti már megtaláltátok a tökéletes farmer dzsekitek?
 
 
 
Virágos nyomat
Bár magam is óckodom a virágos nyomatoktól, de ettől még állítólag trendi. Na jó, ez talán így nem is igaz, de tény, hogy nem kedvelem a színes, virágos nyomatokat - ellenben, ahogy elnéztem e montázst igazán megtetszettek az összeállítások. Calvin Klein, Christopher Kane és a Givenchy tavaszi darabjai után az olcsóbb/elérhetőbb márkák kollekciói is dúskálnak e nyárias nyomatokban.
 
 
 
Mintás rövidnadrágok
Ugyan eddig inkább az elegánsabb darabokat részesítettem előnyben, ugyanakkor még tavaly sikerült elcsípnem egy mintás leárazott darabot a H&M-ben - ami mostani kiderült, hogy jó ötlet volt nem ott hagyni a boltban. Idén tavasszal a térd felett kb. 5 centivel végződő nadrágok lesznek az igazán menők, na és a mintásak. A Valentino "ihlette" military nyomatos darabok mellett nagyon népszerűek lesznek majd a geometrikus printek is.
 
 
 
Pasztell zakó
A zakó minden szezonban menő - idén tavasszal a világos pasztell árnyalatok uralják majd az utcákat, vagy legalábbis a magazinok editorialjait. Főleg a pasztell kék, a rózsaszín, a zöld és a krém színű árnyalatok lesznek a legnépszerűbbek. Ha a montázs  nem lenne elég inspiráció, akkor ajánlom figyelmetekbe a 1980-as Miami Vice-ot.  Nem mellesleg a zakótokat kombinálhatjátok akár rövidnadrágokkal is!
 
 
 
Napszemüvegek
Nincs tavasz napsütés nélkül, így elengedhetetlen minimum 2-3 darab napszemüveg a szezonra. Arról, hogy kinek mely fazon áll jól, arról hamarosan bővebben is olvashattok, addigis itt egy újabb, már megszokott montázs:
 
 
 
Képek forrása: Fashionbeans
 
Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr237297207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása