A sokszínű fehér nadrág
A minap elkezdtem pakolni a szekrényben és megtaláltam a tavalyi fehér rövidnadrágomat, és rögtön elkezdtem gondolkodni azon, hogy vajon idén mivel fogom kombinálni...

Az a variáció az eszembe sem jutott, hogy netán a Fehér nadrág kiment a divatból, és idén nyáron már nem trendi, hiszen a fehér nadrágok is örök klasszikusoknak számítanak. Nem beszélve arról, hogy utánanéztem az aktuális kollekcióknak és több tervező isfelőszeretettel használta a fehér anyagot a nadrágjaik szabásakor. Idén nyáron a következő irányelvet kéne követni illetve figyelem bevenni a legmeghatározóbb férfi divatmagazinok és stylistok által: az első a szabás, hisz nagyon fontos, hogy nyáron ne legyen túl szűk a nadrág - persze ez nem azt jelenti, hogy hatalmas trapézszárakra kell váltani a slim fit szabást -, csak fontos a megfelelő méret megtalálása.



A második a sokoldalúság, hiszen szinte mindenhez passzol a fehér szín - ha nagyon le szeretném egyszerűsíteni, akkor amit felveszel egy sima farmerhez, azt bátran felveteted egy fehér chino-hoz is. Persze a kreativitás mindig piros pontot jelent, vagyis legyetek bátrak kísérletezni. Szívesen ajánlom a fehér nadrágokat a pasztell árnyalatokhoz, a rózsaszínhez, az indigókék csíkos pólókhoz, és talán még a neonokat is elbírja, nem beszélve a mintákról... Én leginkább a szafari stílussal szeretem keverni, de erről már egyszer régebben olvashattatok is. 



Roppant fontos, hogy tavaly szinte tilos volt keverni a feketét a fehérrel, addig idén Marc Jacobs-nak és a Louis Vuitton-nak köszönhetően egyenesen trendi lett a fekete-fehér kombó, igaz csak a női divatban. Épp ezért én azt tanácsolom nektek, hogy inkább kerüljétek a feketét, és helyette sötétkék vagy sötétbordó pólót válasszatok. Amennyiben nem szeretnétek sötét színekkel variálni, válasszatok pasztell árnyalatokat. Azoknak akik kételkednének abban, hogy így elvesztik macsós imázsukat, a tapasztalatom azt mutatja egy kis borostával nemhogy megmarad, hanem még erősebb lesz e imázs. Abban az esetben, ha a 'kisfiús' külsőt részesítitek előnyben, akkor váljatok meg a borostától és válasszatok egy fehér-okker párosítást.



Végezetül, bármennyire is trendi a neon, én mégis óckodom a vibráló színek és a fehér kombótól. Nem szeretnénk senkit sem megbántani, ellenben egy fehér-neon párosításban valószínű, hogy űberkirály leszel egy falusi kisdiszkóban, ellenben Budapest utcáin épp az ellenkezőjét érheted el ugyanazzal az outfittel. Valamint végezetül fontos elmondanom, hogy a fehér nadrág alá csak fehér alsóneműt választunk, és az sem mutat jól, ha a nadrágunk piszkos lesz, így mielőtt felvennétek ellenőrizzétek a nadrág tisztaságát!  

Képek forrása: Fashionbeans 

Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!

Már Twitter-en is eléhettek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr677297047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása