Fürdőnadrág körkép 2013 - 2. rész
Az elmúlt napok őszies időjárása miatt, egészen a hét végéig még várnunk kell a kánikuláig. Épp ezért most újra elérkezett az idő, hogy szemügyre vegyük a 2013-as fürdőnadrág trendeket. 

Még valamikor két hete olvashattatok a fecskékről és a boxer típusú fürdőnadrágokról, míg mára a sokkal közkedveltebb shortokat és szörfnadrágokat hoztam el nektek. A ma bemutatott nadrágok közül biztosan többel is találkozhatunk majd a hazai strandokon és legmenőbb szabadstrandokon, így csak arra tudtak titeket biztatni, hogy legyetek bátrak, és válogassatok a feltűnő darabok között is. 



A vezető divatmárkák is felismerték, hogy évek óta a shortok a legnépszerűbb fürdőnadrágok - így az aktuális Dolce & Gabbana kollekcióban is feltűnik jónéhány rövid fürdőnadrág. Idén nyáron mindenféle minta és szín trendi, talán a neon árnyalatok és a virágminták élvezeznek nagyobb figyelmet - ellenben, ha neked egy klasszikus fekete darabon akadt meg a szemed, bátran vedd meg! A megfelelő minta mellett fontos a megfelelő hosszúság kiválasztása is, így próbáljatok combközépig érő darabot választani, vagy olyan fürdőnadrágot, ami 5-6 centivel végződik a térd felett. Tavaly vált tendenciává az is, hogy a kedvenc fürdőnadrágunktól akkor sem kell megválnunk, ha épp egy könnyed sétát teszünk a városban. Én például általában fehér inggel, vagy színben passzoló könnyed kötött pólóval és egy espadrillesszel dobom fel a kedvenc shortomat, ha épp be kell futnom valamiért a városba, és nincs kedvem "kiöltözni". Arra viszont oda kell figyelnetek, ha az utcára veszitek fel a kedvenc rövidnadrágotokat, akkor semmi estere sem variáljátok tipikus strandolós darabokkal, mert abban az esetben Fashion Police-ért kiált majd a szettetek! 


A MR PORTER online áruház hasonló szetteket ajánl arra az esetre, ha a fürdőnadrágot választanátok az utcára:



Még valamikor 3-4 évvel ezelőtt hódított igazán a szörfös fürdőnadrág, ami idén újra az egyik nagy visszatérő. Őszintén szólva én nem nagyom kedvelem ezt a fajta nadrágot a strandon, mert rettentő előnytelenül lehet lesülni benne, ugye ismerős a helyzet!? Talán épp ezért is egyre ritkábbak a szörfös fürdőnadrágok a hazai strandokon. Ellenben ha a hosszabb nadrágok mellett teszitek le a voksotokat, mindenképp válasszatok olyan anyagból készültet, ami könnyen szárad. Ajánlom figyelmetekbe a H&M kínálatát, hiszen többféle színű és mintájú szörfös fürdőnadrágot kínál a svéd márka! 


Ti milyen fürdőnadrágokkal várjátok az idei szezont? 

Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!

Már Twitter-en is eléhettek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr397296945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása