2013-as cipőtrendek nyárra 1. rész
Sokszor tapasztalom, hogy a megfelelő nyári lábbeli kiválasztása sokkal nehezebb feladatnak bizonyul, mint egy elegáns lakkcipő kiválasztása. Következzen pár tipp a megfelelő nyári cipő kiválasztásához!

Számomra a tökéletes tavaszi/nyári cipőnek a lehető legkényelmesebb kell lennie, anélkül, hogy befulladjon a  lában, mindemellett fő, hogy divatos is legyen - ma épp ilyen darabokra fókuszálok majd... A mai posztban főleg a hétköznapi darabokra fektettem a hangsúlyt, így a formálisabb darabok kedvelőinek még pár napot várniuk kell a nyári újdonságokra. Mára a klasszikus nyári lábbeliket hoztam el, íme: 



Flip-flop
Hazánk egyik legkedveltebb nyári lábbelije, amit sok esetben rosszkor, rossz helyen viselünk. Itthon az utcákon főleg strandpapucsokban futkosnak a férfiak - míg tőlünk nyugatabbra és sok fiatal itthon is már elegánsabb bőr flip-floppokban mászkál a hétköznapokon. Arra szeretnélek Titeket ösztönözni, hogy a sportos műanyag strandpapucsokat hagyjátok a strandra, és az utcára válasszatok tartósabb anyagból készült bőr vagy anyag applikációs papucsokat - így stílusosabbnak hat majd az összeállításotok is.  


Espadrilles
Az egyik nagy kedvencem a nagy melegekben a könnyed vászonanyagból készült espadrillesek, amivel Ti sem tudtok mellényúlni. Fő jellemzője, a vászon felsőrész és gumi, jobbik esetben rafia talp - ami milliónyi színben és mintában kapható, így biztosan mindenki megtalálja a számára legkedvesebb darabot. Arra viszont ügyeljetek, hogy ha víz közelébe mentek, kerüljétek a rafia talpú darabokat, mert hamar magába szívja a folyadékot, és megduzzad, így kényelmetlenné válik a cipő is. Válasszátok az arany középutat: számtalan gumi talpú, rafia applikációs cipővel találkoztam a hazai boltokban.


Szandál
A 2013-as dizájner kollekciók tobzódtak a giccses szandálokban, amikből végül (szerencsére) nem lett tendencia, így a szokásos bőr szandálok hódítanak idén nyáron is. A Dolce & Gabbanának köszönhetően egyre népszerűbbek az itthon főleg az 50-es, 60-as korosztály által előnyben részesített darabok is, míg a Louis Vuitton a sportos szandálokkal árasztotta el a piacot, amit a Zara egy az egyben lemásolt és negyed áron piacra is dobott.


Ti a sportosabb vagy az elegánsabb lábbeliket kedvelitek nyáron?

Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!

Már Twitter-en is eléhettek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr497296935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása