2013-as hajtrendek újratöltve
Ugyan már pár hónapja olvashattatok az idei férfi frizuratrendekről, ellenben úgy döntöttem érdemes lenne mégy egy posztot szentelni a témának.

Fiúk, aggodalomra még mindig semmi ok, hiszen még mindig az oldalt felnyírt, felül hosszabb fazon a menő. Én azért szeretem a nyarat, főleg a kánikulát, hiszen ezeken a napokon/heteken bátrabb vagyok már ami, a frizurám elkészítését illeti. Ebben a melegben gyakrabban járok fodrászhoz, és egyre rövidebb fazont nyíratok, és Ti? 



Nyáron főleg a rövidebb fazonok uralkodnak, egészen a borostahosszúságig! Az oldalt néhány milliméteres, a fejtetőn pedig valamivel hosszabbra hagyott fazon az igazán trendi - ennél a hosszúságnál csak arra kell figyelnetek, hogy hajatok mindig frissen mosott legyen. Ha nem vagytok ennyire bevállalósak, akkor törekedjetek a fent kissé kócos, rendezetlenebb összhatásra.



Amennyiben a hosszabb fazont részesítitek előnyben, akkor törekedjetek a natúrabb, természetesebb összhatásra. Mosás után jó adag hajformázó habbal, alacsony hőfokon szárítsátok felfelé a frufru részt, az oldalsó tincseket pedig fésüljétek hátra.  Amennyiben hajatok már majdnem vállig érő, akkor a középválaszték lényege, hogy ne legyen túl precíz, ezért a legjobb, ha nem fésűvel, hanem csak kézzel választjátok ketté a hajatokat.


Forrás: Fashionbeans

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr487296839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása