Augusztus a Zarában
Miután láthattuk a Zara Budapesten készült őszi kampányát, a napokban megjelent a spanyol márka augusztusi-szeptemberi lookbook fotósorozata is! 

A brand frissítésében jól megférnek a klasszikus, elegáns darabok a fiatalos vagány szettekkel - nagy kedvenceim a bőr applkációs darabok. Ahogy a kampányban is, úgy az első őszi frissítésben is a slim fit szabások a mérvadóak, és csupán egy-egy sál túlméretezett. A sok-sok sötét és fekete árnyalat mellett pár zöldes és barnás ruhadarab is feltűnik a fotókon. Amennyiben kedveltétek a 2013-as Valentino és Saint Laurent márkák kollekciót, akkor biztosan a Zara darabjaiban sem csalódtok majd, hiszen ezen világmárkák kifutóin látott szettjeiből inspirálódott a spanyol márka.

Nektek hogy tetszik a Zara legújabb lookbook fotósorozata? 





A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr407296817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása