OUTFIT #23
Vannak napok, mikor szeretek túlöltözni. A tegnapi nap is egy ilyen alkalom volt, ellenben most nem az eleganciát vittem túlzásba, hanem a merészség 'pengeélén' táncoltam...

A múlt héten kiruccantam pár napra, így tegnap sikerült újra kihozni a maximumot merészség címszó alatt a ruhatáramból - na jó, lehet még tudnék újat mutatni, de ebbe a nagy melegbe most ez fért bele. Leginkább a stílusok keverésében szerettem volna újat mutatni nektek, hiszen military küllemű ruhadarabokat próbáltam kontrasztba állítani a szafari stílus színvilágával, s mindezt megbolondítani az elegánsabb jellegű bőrcipővel. Ami miatt annyira megtetszett a stílusok közti keverés-kavarás az az, hogy nem kell naprakésznek lenni az aktuális trendekben, hiszen a vagányság mindig menő - aki mer a stílusokat keverni, az vagánynak mondható, nem? Kezdjük az elején, a military-vel: nagy kedvencem a farmer ing, amit eddig főleg basic darabokkal párosítottam, ellenben most egy stílusban passzoló diy-es rövidnadrággal kombináltam, ami önmagában is egy hangsúlyos darab. És itt jött a csavar, ugyanis egy olajzöld pólóval illesztettem össze az előbbi két ruhadarabot egy összeállításba, amit a már említett formális bőrcipővel koronáztam meg. 

Most először, egy kedves ismerősömnek köszönhetően, videó is készült a fotózásról. Előzetes gyanánt már Ti is láthattátok egy korábbi bejegyzésben egy vicces fotómontázzsal karöltve, ellenben a mai posztból sem hiányozhat ez a kisfilm, íme:




Farmering: H&M
Rövidnadrág: diy (született Topman)
Póló: New Yorker
Öv: Bershka
Kiegészítők: H&M
Cipő: F&F



A remek fotókat ezúton is köszönöm Lantai Nórának és Bors Katának! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr857296813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annamária Varga 2013.08.22. 21:17:13

Very lovely!
Üdv
Mása
süti beállítások módosítása