A 10 legjobb őszi kampány
A nyári szezon utolsó heteire már ellepték a boltokat az őszi kollekciók, így a buszmegállókban és a hatalmas billboard-okon is már az őszi kollekcióikat népszerűsítik a márkák. Íme a szezon Top 10 kampánya!


Első látásra nem lett a kedvencem az olasz brand kampánya, ellenben mára az egyik favoritommá avanzsálódott. 2013 őszére újra a dark lett a vezető trend a kampányok terén olyannyira, hogy a Valentino is egy elég sötét fotósorozattal várja a hideget. Majd elfelejtettem, Craig McDean fotózta Nicolas Ripoll modellt a párizsi Hotel Salomon de Rotschild-ban. Ugye nektek is tetszik a fény és árnyék játéka?



Arthur Kulkov, Sasha M’Baye, Viggo Jonasson, Benjamin Eidem, Marlon Teixeira és RJ Kin modellek tűnnek fel Craig McDean fotóin, melyek most az egyetem falain belül készültek. Talán azért is tetszik annyira a koncepció, mivel én is egyetemista vagyok, és a képek láttán millió emlék jutott újra az eszembe, és nektek?


A Donatella Versace vezette olasz márka még a milánói divathét napjaiban szivárogtatta ki őszi előzetesét. Matt Trethe és Travis Smith modellek népszerűsítik majd a Versace őszi darabjait, egyik nagy kedvencem, Mert & Marcus páros fotóin. A marka kampányát a 90-es évek hangulata ihlette, mely azonnal a szakma egyik kedvence lett, és nektek?



A közismert modell, Arthur Gosse, mellett Marlon Teixeira és Yuri Pleskun modellek is feltűnnek a Zara őszi ruháit népszerűsítendő kampányban. Első látásra a brand kreatív csapata az elegáns vonalakat keverték a párizsi minimalizmussal, s ebből az ellentétes párosból született meg a Zara 2013-as őszi kollekciója. Tudtátok, hogy a kampányt Budapesten fotózták?



Az olasz márka őszi kampányát az 1940-es évek inspirálta, ahogy a brand őszi kollekcióját is, sőt a Mert & Marcus fotózta képekről az egykori bemutató hangulata tükröződik. A Catan-testvérek aktuális kollekcióját Brad Allen, Brahim Zaibat,David Agbodji, Salieu Jalloh és Nate Gill modellek népszerűsítik. Nektek hogy tetszik kampány hangulata?



Andres Velencoso Segura népszerűsíti majd a Mango férfi ruháit, méghozzá Scott Schuman, a The Sartorialist bloggere/fényképésze fotóin. Egyszóval biztosra ment a spanyol márka, és szerintetek?


  
A márka férfi vonalának kampányában is feltűnik Bianca Balti és az örök Monica Bellucci, és sok-sok fiatal szicíliai - ugyanis egyetlen egykori márkaarc sem kapott helyet az őszi kampányban... Az olasz brand kollekcióját népszerűsítő fotókról szinte hallani a hatalmas nevetéseket, az ízes veszekedéseket, de még a halk szerelmi suttogásokat is! A képeket egyébként maga Dominico Dolce fotózta.



Ugye azt már mindannyian tudjuk, hogy a márka női kollekcióját Axente Vani népszerűsíti. A napokban megjelent a brand férfi vonalának kampánya is, melyből kiderült, hogy Vani mellett az amerikai modell, Matthew Terry népszerűsíti az őszi szezonban a Calvin Klein darabjait. A nagyszerű fekete-fehér képeit a Mert & Marcus páros fotózta. Nektek hogy tetszenek  fekete-fehér kampányfotók?


F&F
A Tesco ruháit már idén tavasszal is a spanyol szupermodell népszerűsítette, s a cég olyannyira megkedvelte Jon Kortajarenát, hogy a 2013-as őszi szezonra is szerződtette. Ami tetszik a fotókon az az, hohy nem bonyolították túl a outfiteket, valamint olyan szetteket visel Jon Kortajarena, amely a kevésbé stílusos férfiaknak is ötleteket adhatnak, inspirálhatja őket. Elnézve a brit márka őszi kampányát, szerintem bármely magasabb árkategóriás márka kollekcióját népszerűsítő fotói mellett megállja a helyét, és szerintetek?



Emporio Armani
Annak ellenére, hogy nem vagyok egy nagy Armani rajongó, nagyon megtetszett az Emporio Armani 2013-as őszi kampánya. Bár tudom, hogy az összes fotó milliméterről milliméterre megkomponált, mégis Craig McDean fotóinak van némi pillanatképi utánérzete, így egyáltalán nem mondható izzadságszagúnak a márka őszi kollekcióját népszerűsítő fotósorozat. Majd elfelejtettem, Mr. Armani Marlon Teixeira, Nils Butler és Alexandre Cunha modelleket szerződtette a szezonra. Nem utolsósorban, a képeken látható összeállítások is nagyon meggyőztek: INSPIRÁCIÓRA FEL!




A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr67296805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása