Újdonságok a parfümériákban
Ugyan a nyáron már olvashattatok az idei szezon legmacsósabb parfümjeiről, ellenben az elmúlt hetekben több vezető brand is piacra dobta újabb illatait - ma ezeket az újdonságokat szeretném bemutatni nektek. 2013 őszére újra a kicsit töményebb illatok lesznek a jellemzők - olvasható a hivatalos közleményekben - mondom ezt azért, mert több parfümmel még nem találkoztam személyesen. Így a nagy őszi parfümkörkép még odébb van, addig íme a legújabb parfümkampányok: 

Jil Sander - Ultrasense
A brand új illata szeptemberben kerül majd a boltok polcaira. A márka Sean O'Pry arcával szeretné még inkább feltűnővé tenni az állítólag tömény, főszeres maszkulin illatot, ami elengedhetetlen kelléke a csábításnak. 



Paul Smith - Portrait
A francia modell, Baptiste Radufe népszerűsíti majd a brit márka új férfi parfümjét. A fás, fűszeres illat a pletykák szerint a zöld tea, bors, cédrusfa és a balzsameset különleges keverékét juttatja majd eszünkbe. Mindenesetre érdekesen hangzik, nem? 



Just Cavalli - Just For Him
Fogadni mernék, hogy a márka új férfi illata fiatalosan vagány, egy fegyver a hódításhoz. Az illatot egyébként a brazil modell, Marlon Teixeira népszerűsíti.



Bottega Veneta - Pour Homme
Remélhetőleg napokon belül már a boltokba kerül a Bottega Veneta első férfi parfümje, a Pour Homme. Az illatot egy séta ihlette az olasz Veneto városkában, és állítólag a nélkülözhetetlen minden vérbeli Bottega Veneta-férfinek. Mivel nagy kedvencem az olasz brand, így biztosan 'szagügyre' veszem majd a Pour Homme-t, és Ti? 



Gucci - Made to Measure
Megérkezett az YSL La Nuit de l`Homme első igazi vetélytársa, méghozzá James Franco tolmácsolásában. Az olasz márka az új férfi illatát egy remekre szabott öltönyhöz hasonlította, mely a kifinomult Gucci stílust testesíti meg - Frida Giannini ezért is választotta az amerikai színészt az új parfüm arcának, hiszen Mr. Franco maga a Gucci-férfi.  Egyébként egy keleties, fűszeres illatról beszélünk, ami szeptemberben érkezik a boltokba.



+1
Már biztos, hogy még idén piacra dobja az Alexander McQueen is első férfi illatát, bár arról még semmilyen információt nem szivárogtattak ki, hogy milyen komponensek alkotják majd az új illatot.

Ti melyik parfümöt várjátok a legjobban? 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr957296779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása