Színesre kötve
Az iskolakezdéssel szinte egyidőben beköszöntött a hidegebb időjárás is, így mostantól jobb, ha magunknál tartunk egy könnyed kötött pulóvert is.

Mivelhogy megérkezett az átmeneti időszak, így újra a előtérbe kerül a réteges öltözködés. Így ha hirtelen hidegre fordul az idő, csak előkapjátok a táskában megbújó pulcsit, ha viszont újra kisüt a nap, akár a csípőtökre is köthetitek kedvenc darabotokat. Biztos vagyok benne, hogy a Ti szekrényetekben is található pár kötött pulóver, netán kardigán, hiszen nem kétség, hogy alapdarabokról beszélünk. Amennyiben egy drágább kasmír pulóverbe szerettek bele, és meg is vásároljátok, mindenképpen figyeljetek oda a tisztítására. Nagyon különleges törődést igényel ez az anyag, ellenben ez a törődés kifizetődő. A kasmírt langyos vízben kell mosni - a víz hőmérséklete nem szabad hogy meghaladja a 20 °C fokot, valamint puha szövetek mosására alkalmas tisztítószert használjatok a mosáskor. 



Mindenképpen arra hívnám fel a figyelmeteket, hogy vigyázzatok a méretekkel, vagyis nem kell egy számmal nagyobb pólót venni, mert alá még kaptok magatokra egy inget is - nem beszélve arról sem, hogy pár centit engednek a kötött darabok is. Természetesen nem azt mondom, hogy szűk pólókba tuszkoljátok magatokat, hiszen az még mindig nem stílusos... Ilyenkor könnyen megfeledkezünk az üde színekről is, hiszen a rossz idő beköszöntével hajlamoska vagyunk a sötét színekbe öltözni, így mára csupa színes outfittel készültem. 



Végezetül a hazai boltok kínálatából szemezgettem:

H.E. by Mango (9 995 HUF), Zara (9 595 HUF), H&M (3 990 HUF)

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr967296765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása