Narancssárga újragondolva
Pár napja olvashattatok a 2013-as őszi szezon elengedhetetlen darabjairól, ahol többek közt pár szó már esett a narancssárgáról, ellenben ma újra ez a szín lesz cikkem főszereplője.

A legtöbb férfi stílusába a fekete, kék és a szürke mellett legfeljebb a fehér szín ivódott bele, ellenben egy bordó netán egy narancsos tónusú darabbal biztosan kitűntök majd a tömegből! A sárga ezen árnyalata már az elmúlt tavaszi szezonban is hatalmas népszerűségnek örvendett a dizájner kollekciókban, ellenben mára a fast fashion brandek is felismerték a narancssárgában rejlő variálhatóságot, bohémságot. Így remélhetőleg hamar az itthoni utcákon is elkezdi hódító útját a narancssárga millió árnyalata, ebben pedig itt az első segítő lépés: 



Kabátok
Ha már unjátok a fekete szövetkabátotokat, netán már a bézs tweed kabátjaitokat is meguntátok, akkor itt az ideje, hogy beszerezzetek egy narancssárga pufidzsekit. Biztos vagyok benne, hogy sokan csak sportos összeállításokat dobnak fel ezzel a színnel - ellenben vessetek egy pillantást a csatolt montázsra, ugyanis egy formálisabb szabású kabát egy sötétebb árnyalatú színnel kombinálva bármely bróker összeállítását megkoronázhatja. Nem beszélve arról sem, hogy az átmenti időben is remekül vizsgázhat a narancssárga bármely árnyalata, hiszen a narancs mindig is az ősz színe volt, nemde? 



Kötöttáruk
A bátortalanok aranyközépútja is lehetne egy könnyed, friss narancssárga kasmír pulóver - hiszen bármely eddigi összeállításotokat feldobhatja, na és persze ha megunnátok könnyen 'megszabadulhattok' tőle. Elsőre mindenképp egy mattabb árnyalatú pulóvert válasszatok, ugyanakkor az igazán merészeknek bátran merem ajánlani az élénkebb tónusokat is. Persze azt most szeretném leszögezni, hogy egy szetten belül csak egy narancssárga darabot viseljetek, nem kell tetőtől talpig narancssárgába öltöznötök, sőt!



Pólók és ingek
Ahogy a kötött holmiknál, úgy a pólóknál is először csak a matt színekkel kombináljatok - ugyanis ezek az árnyalatok biztosan könnyen harmonizálnak a már meglévő ruháitokkal. Az erős vibráló narancssárgát, a fekete helyett, inkább szürkével vagy sötétkékkel kombináljátok, mivel a feketéhez ugyan minden szín illik, ellenben a vibráló neonnal nem ápolnak meghitt barátságot. Amennyiben mindenképp fekete ruháitokat szeretnétek feldobni mai főszereplőnkkel, egy sötét matt darab mellett tegyétek le a voksotokat. 



Nadrágok
Mivel alapjába véve én nem szeretem az élénk színű nadrágokat, így magamon biztosan csak egy kopottas árnyalatot tudnék elképzelni - ellenben ez nem azt jelenti, hogy Ti nem vehettek egy neon narancssárga chino nadrágot a legközelebbi H&M-ben. Persze azt is tudom, hogy idehaza még bátortalan a legtöbb férfi, és fél egy ilyen intenzív színtől, főleg ha nadrágról van szó, mégis lépést kell tartani Uraim a nyugati pasikkal, ugye lányok?



Kiegészítők
A kiegészítők variálása messze a legegyszerűbb módja annak, hogy magadévá tegyétek az ősz egyik trendszínét. Csak annyit tudok ajánlani, hogy ne féljetek a narancssárga zokniktól, díszzsebkendőktől, sálaktól és övektől sem! Mindezek könnyen feldobják bármely eddigi unalmasnak vélt összeállításaitokat, anélkül, hogy hatalmas összegeket fektetnétek az új szezon trendjeibe. Íme néhány inspiráló fotó: 



Végezetül, szerintem a régi-új őszi trendszínek fantasztikus lehetőséget nyújtanak arra, hogy könnyen felfrissítsük ruhatárunkat, persze csak akkor, ha elég bátrak vagyunk a kísérletezéshez! 

Ti elég bátornak tartjátok magatokat?  

Forrás: Fashionbeans

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr67296749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása