Élére vasalva
Attól eltekintve, hogy egy hétköznapi férfi idegenkedik az élére vasalt, netán rakott nadrágoktól, egyetlen igazi divatőrölt fiatal ruhatárából sem hiányozhatnak az ilyen nadrágok. 

Nem beszélve arról sem, hogy már nyáron is nagy népszerűségnek örvendettek a formális, élükre vasalt nadrágok a dizájner kollekciókban, amik az őszre még intenzívebb trendekké nőtték ki magukat. Sajnos, akiknek nem tetszenek az efféle formális darabok, azoknak van egy rossz hírem, a 2014-es tavaszi kollekciókban is nagy hangsúly kaptak a rakott nadrágok. Most nézzük át azokat a kollekciókat, amelyekből a fast fashion márkák inspirálódtak az őszre.


A sort Vivienne Westwood darabjaival kezdeném, ugyan elsőre nagyon high-fashion-nek tűnnek ezek a darabok, ellenben mégsem olyan ördöngősség egy vékony anyagú rakott nadrág szabása. A következő darabok azt az állítást is megcáfolják, hogy a rakott nadrágok a nagypapa ruháira emlékeztetnek, hiszen modern darabokkal kombinálva igenis fiatalosak.


Az ikonikus brit Burberry Prorsum nyári kollekciójából sem hiányozhattak az élükre vasalt nadrágok. Ellenben Westwood-tól eltérően a nem túlméretezett szabásvonalak uralkodtak a kifutón, hanem elegáns, letisztult slim-fit vonakkal bolondította meg kollekcióját Christopher Bailey. A következő szettekből az is kiderül, hogy miylen jól mutat egymás mellett egy klasszikus darab egy fiatalos, trendi bomberrel.


Na de hogyan is hord 2013 őszén a élére vasat nadrágokat? Az irodába mindenképp inggel, kardigánnal és zakóval, valamint elegáns cipővel kombináld - inspirációul nézz meg még egyszer A nagy Gatsby-t. Ugyanakkor ha egy bőrdzsekivel és egy bakanccsal kombinálod a már kedvenc rakott nadrágodat, kész is a tökéletes outfit az egyetemi előadásokra, és szerintem a gimiben is bevállalható egy ilyen szett. Színek terén bátran variálhattok az idei ősz trendszínei közül, valamint szerintem nagyon jól mutat egy sötétebb árnyalatú tweed nadrág egy pasztell kasmír pulóverrel is - mindenképpen próbáljatok kísérletezni Ti is! Én a nyár elején, még így, élénk narancssárgával párosítottam a szürke rakott nadrágomat. Íme az őszi ajánló:


Képek forrása: Fashionbeans

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr177296733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása