Isabel Marant Pour H&M, a teljes kollekció
Mivel az már rég nem titok, hogy idén ősszel Isabel Marant ruháival bővül a H&M kínálata, így mára elhoztam a kollaboráció első kampányfotóját és a lookbook első képeit is. 

A francia dizájner és a svéd fast-fashion brand közös kollekciója november 14-én jelenik majd meg világszerte, ellenben az elmúlt napokban már megjelent több lookbook fotó, és a teljes kollekció is napvilágot látott árakkal. Azért is oly' különleges a férfi kollekció, mivel Isabel Marant eddig kizárólag nőknek tervezett, tehát a H&M-ben debütál a tervezőnő első férfiaknak szánt kollekciója - ami első látásra nagyon is tetszetős - hiszen a ruhákon jól érezhető a tervezőnő stílusa, ami a francia sikk és bohém elegancia közt vitorlázik. A most megjelent lookbook képeken többek közt Clément Chabernaud, Niels Schneider és Guillaume Macé viselik az Isabel Marant Pour H&M kollekció darabjait. 

A kollaboráció teljes kollekciója árakkal itt érhető el! 


A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr627296699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása