Színezd újra a nadrágodat!
Közhelyesnek tűnhet, ellenben mégis azt kell mondanom, hogy az elmúlt szezonokhoz képest, idén a legszínesebbek a nadrágok. Gondoltátok volna? 



Ugyan az örök farmer mindig befutó, de a tervezőknek és a fast-fashion márkáknak köszönhetően szezonról szezonra piacra dobnak remek árnyalatú nadrágokat is. A tavalyi évhez képest 2013. sokkal merészebb, fényesebb és fiatalosabb. Ez alatt azt értem, hogy a tavalyi burgundi őrület után, idén a Pantone listája sokkal élénkebb színeket álmodott meg 2013. őszére. Sok világmárka a fekete-fehér párosra szűkítette a kollekcióját, ellenben voltak akik színes tintákkal álmodtak, mint például a Caten testvérek, Giorgio Armani és Miuccia Prada is. 



Ugyan a burgundi még mindig hódít, ellenben egy piros, vérnarancs vagy netán egy rozsda színű chino biztosan egyedi stílusra utal. Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni a királykékről és a padlizsánról sem, sőt még a mustársárgára is érdemes pár pillantást vetni. Mivel sokan félnek a színektől, és a már jól bevált árnyalatokra esküsznek, így mára elhoztam a 2013-as őszi szezon legszínesebb darabjait, íme: 

Piros
Ugyan a piros egy klasszikus női szín, mégis időről időre visszatér a férfi divatba is. Persze mint mindig most is millió árnyalat közül válogathatunk, hiszen a tűzpiros mellett ott a vérnarancs, tűzoltóautó piros, cseresznye és még a rozsda is. Tehát mindenképp vigyázzatok a piros szín viselésével, és párosítsátok visszafogott maszkulin árnyalatokkal, mint ahogy az Emporio Armani, Michael Bastian és a Paul Smith kifutóján látjátok. 

Narancs
A narancsos tónusok akár a piros rokonainak is tekinthetőek, bár sokkal visszafogottabb árnyalatokról beszélhetünk. Az élénk neon darabokat mindenképp hanyagoljátok, helyette válasszatok égetett narancs vagy mandarin színű nadrágokat.   

Kék
A tipikus 'blue jenas' most egy kis időre maradjon háttérben, helyette a kobalt, égszínkék vagy a jég árnyalatokat részesítsétek előnyben. Ugyan az ősz mindig a sötétebb tónusú színekről szól, ellenben idén bátran választhattok merész élénk színű kék nadrágokat is a hidegre. 

Lila
A kékhez hasonlóan a lila élénkebb és pasztellebb árnyalatai is hatalmas népszerűségnek örvendenek. Ugyan a lila a kék és a piros gyermeke, mégis egy teljes értékű színről beszélhetünk, ami millió árnyalatban érhető el a boltokban. Az én személyes kedvencem a könnyed levendula, ellenben a nemzetközi kifutókat a sötétebb padlizsán árnylatok uralták. 

Zöld
Akik szeretnének kitörni az egyhangúságból, de a pirost túl merésznek, a kéket pedig túl hétköznapinak tartják, azoknak a zöld szín a megfelelő árnyalat. Az erdei árnyalatú türkiz, az egyik legsokoldalúbb szín, hiszen jól mutat a semleges feketével, ellenben mégis az ízléses lila hozza ki leginkább a zöldben rejlő szépséget. 

Sárga
Ugyan a sárga egy tipikus nyári szín, mégis több tervező úgy gondolta, hogy ősszel is megállja a helyét a kifutókon. Igen-igen, a kifutókon jól is mutatott, ellenben a hazai fast-fashion márkák már nem hódoltak be az új trendnek, és a sárga helyett inkább a barnás és narancsos árnyalatokat preferálták. Ha mégis találtok egy mustársárga nadrágot, párosítsátok burgundival, kékkel vagy a komplementer feketével. 

Szerintem idehaza még mindig túl kevés pasi mer bevállalni színes darabokat, és a jól bevált 'szürke' kombókra szűkítik a napi összeállításukat, a bátortalanoknak ajánlom a következő montázst, hogy próbálják ellesni a színes nadrágok fortélyait. 



Forrás: Fashionbeans

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr327296681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása