Halloween jelmezek, csak pasiknak!
Mára egy tavalyi cikkemet poroltam le nektek, a Halloween jegyében. A szuperhősökön túl, mára öt igazi divatos karaktert választottam.

Karl Lagerfeld
Lagerfeld stílusát mindenki ismeri. Amire feltétlenül szükséged van, ha a jó öreg Karl bőrébe szeretnétek bújni, egy sötét slim fit nadrág, szürkés zakó, fehér vagy szürke ing és egy Ray-Ban napszemüveg. Persze itt is el lehet veszni a részletekben, de nem akkor ha egy motoros kesztyűvel és csillogó medállal, na meg egy őszes parókával egészítitek ki az összeállításotokat.

Terry Richardson
A megannyi jelmez közül Terry a legpénztárcabarátabb. Ugye nektek is van egy unalmas hétköznapi  farmeretek, sportcipőtők, fehér basic pólótok, na meg egy piros vagy kék kockás ingetek. Ha az előbb elhangzottakat összekeveritek és egy régi, nagykeretes szemüveggel megbolondítjátok - máris kész a tökéletes Terry Richadson jelmez, és indulhat is a buli.

Burberry modell
A brit márka 2012-es őszi kollekciója inspirált a tökéletes Burberry modell megalkotásakor. Sötétebb árnyalatú, elegáns darabokat kellene vegyítenetek úgy, mint azt a képen látjátok és egy nude ballonnal megkoronázni azt (a svéd márka kínálatában most csak egy fekete ballonra akadtam). Ha megtaláltátok a tökéletes jelmezt, nézzétek meg a márka őszi bemutatóját is.

Vámpír
Nincs Halloween parti vámpírok és boszorkányok nélkül. Ellenben, ha stílusos pasiknak tartjátok magatokat, akkor nem fekete öltönyt választotok, hanem az ősz legkedveltebb színe, a burgundi mellett teszitek le a voksotokat. Az általam  ajánlott szett egy fekete, akár csipkés palásttal még drámaiabb. Ha ez még mindig nem lenne elég, nézzétek meg Carine Roitfeld vámpír buliján készült fotókat, az igazán nagyok valahogy így csinálták tavaly.

James Bond
A tavaly  mozikba berülő új 007-es filmnek köszönhetően még minden buliban lesz legalább egy titkos ügynök. Ha szeretnétek kitűnni a többi közül, akkor a zakótokat otthon hagyjátok, ingetek felső 2-3 gombját kigomboljátok, és egy meg nem kötött csokornyakkendővel bolondítjátok meg az összeállításaitokat. Majd elfelejtettem megemlíteni, hogy egy hózentrógerrel és egy feltűnően csillogó órával még stílusosabb Bondok lehettek.


A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr947296673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása