Inspiráló férfi bloggerek 2.rész
Még valamikor a nyár végén írtam meg ezen publikáció első részét (katt) - részben a lustaságomnak köszönhetően -, de ma folytatom is a sorozatot! 

Mivel jócskán elmúlt a nyár, na meg az ősz is, így mára már olyan fiatal inspiráló bloggereket hoztam el nektek, akik a hűvösebb időben is követendő példával tudnak nektek, s nem utolsó sorban nekem is szolgálni.  A sorozat második részében szerettem volna minél eltérőbb stílusú fiatalembereket összeválogatni, remélem ez részben sikerült is, ellenben mindenképp szem előtt próbáltam tartani azt is, hogy itthon is hordható és inspiráló szetteket mutassak be ma. Na jó, a  következő 'listát' nagyban befolyásoltak a kedvenc street style bloggereim is. Íme a cikksorozat téliesített változata: 



Lorenzo Liverani
Még valamikor a nyár elején találtam rá a Your-Mirror by Lorenzo Liverani blogra, ami azonnal az egyik kedvencem lett. Mindig is tetszett, ahogy Liverani a leghétköznapibb darabokat képes megbolondítani egy-egy feltűnő, de itthon is beszerezhető, kiegészítőkkel kombinálni. Amint hidegebbre fordult az időjárás, előkerültek Liverani szekrényéből a jobbnál jobb kötött pulcsik, és az oly sokszor emlegetett tweed zakó is. Amennyiben Ti is előnyben részesítitek az elegánsabb viseleteket, mindenképp nézzetek körül a Your-Mirror blogon is. 



Edward Honake
A mindössze 20 éves amerikai srác 'karrierjét' egész régóta követem... Kezdetben a sportos elegancia jellemezte stílusát, majd fokozatosan az formálisabb darabokra fókuszálódott Honake stílusa - ellenben a mai napig képes szettjeit fiatalosan kombinálni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy szánjon időt az Edward's Hair oldalra, hiszen rengeteg apró kis trükköt tudunk ellesni Edwardtól. Nem mellesleg olyannyira megtanulta viselni az elegáns darabokat, hogy mind a formális szettekben, mind a hétköznapi deszkás összeállításokban virít róla a stílusosság. 



Marcel Floruss
Akár azzal is kezdhetném, hogy a Nagy Almában könnyű stílusosnak lenni, ellenben hiszitek vagy sem, ott sem mindenki a két lábon járó Stílus. Ellenben van egy alig 22 éves brooklyni srác, aki remek ízlésével egy csapásra a LOOKBOOK.nu sztárja lett. Megkérdőjelezhetetlen, hogy ma akkor számít egy fiatal férfi stílusosnak, ha egyaránt tudja viselni az elegáns öltönyöket, és a lezser szettek sem állnak tőle távol - épp ilyen fiatalember is Marcel Floruss, a One Dapper Street írója. 



Pierluigi Musco
A mai listát is egy olasz street style blogerrel zárom, ellenben Musco stílusa sokkal lezserebb és fiatalosabb, mint Liverani összeállításai. Talán a mai listán szereplő bloggerek közül Musco outfitjei lehetnek a leginspirálóbbak a hazai fiataloknak, nektek. Nem is szeretném tovább húzni a szót, látogassatok el Ti is a Papillon blogra. 




A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr347296617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása