PHOTO DIARY #1
Új év, új fogadalmak... Különösebben sosem foglalkoztatott január első napján, hogy mit is kellene másképp csinálnom az új esztendőben, egyszerűen csak próbálom mindenből kihozni a legjobbat, és ez eddig bevált. 

Először is szeretném tisztázni, hogy nem vagyok nagy fogadkozó, és magukat a fogadalmakat sem szeretem. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem tűzök ki magam elé célokat, mert igenis erre az évre is vannak terveim, de nem szeretek fogadkozni. Sosem fogadtam meg, hogy hazánk egyik legolvasottabb online divatmagazinjának, a Fashionfave csapatának leszek tagja, ellenben a kemény munkám meghozta gyümölcsét, és szorgalmamnak köszönhetően ma már a magazin brand managere vagyok. Persze ez nem dicsekvés - távol álljon tőlem az önfényezés -, egyszerűen csak szeretném megmutatni, hogy fogadalmak nélkül is fejlődhetünk, lehetünk napról napra jobbak, sikeresebbek. Erre Te is képes lehetsz, ha veszed a fáradságot és ma már próbálsz keményebben dolgozni, mint tetted az tegnap. Visszatérve a fogadalmakhoz, még a volt gimnáziumi osztályfőnökömtől tanultam, hogy az év bármely napján tűzhetünk ki magunk elé célokat, nem kell várni holnapig, és főleg nem egy új év kezdetéig. Én megfogadtam a tanácsát, s próbálok is így élni, s ezek fényében tervezni álmaim, a jövőm. Mert igenis vannak terveim, és próbálom úgy intézni a mindennapjaim, hogy ezek a tervek ne csak álmok maradjanak, hanem szépen lassan valósággá váljanak. 
Igen, eddig ilyen hangvételű publikációt nem nagyon olvashattatok itt a blogon, ellenben terveim közt szerepel az is, hogy ezentúl havonta jelentkező PHOTO DIARY rovatot indítok, amiben kedvenc Instagramos képeim közöl válogatok majd. Az új rovat jóvoltából egy kisebb szeletet is szeretnék nyújtani nektek magamból. 


S a végére még egy utolsó újdonság: ezentúl aktuális kedvenceimet is szeretném megosztani veletek; így mára egy 2011-es Gui Boratto szerzeményt hoztam el nektek, ami a napokban újra az egyik nagy favoritom lett. A brazil elektronikus zene fenegyerekének Soledad szerzeményét itt hallgathatjátok meg.

Íme a 2013-as esztendő utolsó heteinek számomra legkedvesebb fotói: 



A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr637296571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása