3 darab, amit muszáj kipróbálnotok
Ugyan a napokban megmutatja magát az igazi nagybetűs tél is, ellenben a boltokban már egyre inkább az átmeneti időszakbeli és a tavaszi kollekciók darabjai sorakoznak az akasztókon.  

Tudom, hogy még korai a tavaszi trendekről beszélni, annak ellenére, hogy párszor már érintettem e témát (itt és itt), így mára olyan klasszikusabb darabokat hoztam el nektek, melyek remélem már eddig is fontos helyet foglaltak el a gardróbotokban. Persze sosem árt időről időre felfrissíteni az emlékezetünket, és pár apró trükkel még stílusosabbá varázsolni szettjeinket, tehát ma leginkább a gardróbfrissítésre helyezem a hangsúlyt.



Farmer dzseki
A farmerkabát az egyik olyan alapdarab, amit kedvünkre variálhatunk szezontól függetlenül. Igen, akár a legnagyobb hófúvásban sem kell lemondanunk kedvenc dzsekinkről, hiszen a jó meleg kötött pulcsink helyett pólónkra vegyünk egy farmerkabátot, s arra a legmenőbb oversize parkánkat - többek közt én is így hordom télen a farmerkabátom. Ha nem szeretnétek két kabátot magatokra húzni, akkor akár a dzsekitek alá választhattok egy divatos kardigánt - higgyétek el pár hét múlva vagyon jó kombináció lesz az a remek kettős.



Mintás ing
A klasszikus fehér ing mellett biztosan lóg az akasztóitokon pár mintás darab is, nemde? Talán igazán trendik a virágmintás darabokkal lehetnek, ellenben ha óckodnátok az apró kis virágoktól, akkor bőven válogathattok a kockás, pöttyös vagy a goemetrikus nyomatok, de még a terepmintás anyagok között is. Ma már egyáltalán nem kell kötelező formális darabokkal kombinálni az ingeket, sőt, ha igazán bevállalósak vagytok, akkor akár egy melegítőnadrággal is variálhatjátok a fiatalosan mintás ingeteket. Én biztosan kipróbálom, és Ti?



Bakancs
Ha jól emlékszem, és számolok, akkor már a 2012-es őszi szezonban is hatalmas népszerűségnek örvendtek a bakancsok, s ez a trend még máig reneszánszát éli. Olyannyira népszerűek lettek a bakancsok, hogy nem csak télen a hóban, hanem az átmeneti időszakban is millió fiatal stílusos férfi húz bakancsot reggelente a sportcipője helyett. Épp azért arra biztatlak Titeket, hogy minél előbb szerezzetek be egy vékonyabb bőrből készült lábbelit is, ha eddig még nem tettétek meg. Annyit szeretnék még ajánlani, hogy a nadrágotokat ne tűrjétek minden alkalommal a bakancsotok szárába, hanem néha hajtsátok fel kétszer-háromszor a színes nadrágotok alját, és hanyagul hagyjátok lógni, így biztosan nem érhet Titeket a 'tömegfiú' jelző.


Képek forrása: fashionbeans.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr727296505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása