Ne fuss el előle!
Ritkán veszem viccesre a bejegyzéseim, ezzel most sincs másképp, csak egy szójátékkal szerettem volna indítani a mai témám! Kitaláljátok miről lesz szó ma? 

Amennyiben még mindig nem sejtitek, hogy miről olvashattok, elárulom, hogy a sportcipők utcai viseléséről szeretnék pár szót szólni. Ugyan már elég régóta módi sportcipőket kombinálni hétköznapi darabokkal, ellenben eddig itt a blogon nagyon kevés szó esett e trendről, hiszen ez is csak egy új tendencia, vagy mégsem... Egészen 1991-ig kell visszamenni az időben, hiszen a 90-es évek elején a Spionfióka című film megjelenésével szinte egyidőben vált divattá a Nike sportcipő, amit olykor csak fehér Converse csukákra cseréltek az akkori fiatalok. Az azóta eltelt húsz évben ugyan sok minden változott a divat terén, ugyanakkor még mindig elengedhetetlen egy igazán stílusos férfi szekrényéből a sportcipő.



Lehet utálni és szeretni a sportcipőket, de tény, hogy nincs náluk kényelmesebb lábbeli, és a szaladgálós napokon az egyik legjobb választás. Talán épp ezért is lett oly népszerű a férfiak körében, mert mi, a nőkkel ellentétben, a divat kedvéért sem tűrjük el a lábujjfájdalmat és a bütyköket. Fő a kényelem? Részben igen, sőt, de idén a legkényelmesebb futócipődben is lehetsz divatos, főleg ha azt kedvenc bomber dzsekiddel variálod, a szezon trendszíneivel. Íme pár ismert street styler inspiráló összeállítása!



A régi-új trend még tavaly nyáron kezdte el hódító útját, ellenben idén tavasszal biztosan reneszánszát éli majd, így ha még nem szereztél be egyetlen retro hatású sportcipőt sem, tedd meg mielőbb! Mivel is variálhatod? A válasz egyszerű, bármivel. Akár a klasszikus farmer - fehér ing kombódat is feldobhatod egy újonnan vásárolt sportcipővel, de akár az irodába is befuthatsz (szó szerint) kedvenc Nike Air Max modelledben. Az inspiráló montázsokon kívül bátran ihletet meríthettek kedvenc divatbloggerem összeállításaiból is, nem mellesleg időnként meg lehet szegni a divat szigorú szabályait is (bővebb infó itt), nemde? 


A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr237296477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása