Legek!?
Nem kérdés, hogy Gisele Bündchen a világ egyik legismertebb modellje, nem mellesleg az éves 42 millió dolláros keresetével mindenkit lekörözött 2013-ban (is), na de mi a helyzet az erősebbik nemmel?

A divatiparban, leginkább a modellek körében az erősebbik nem, nem is olyan erős, mint az hinnénk, ugyanis milliókkal kevesebbet keresnek a legismertebb férfi modellek is kollegináiknál. Nem beszélve, hogy a férfi modellek olykor apró pénzért vállalnak magazinos megjelenéseket, csakhogy nevük köztudatban maradjon. Persze azért nem ilyen szomorú a férfiak helyzete sem, hiszen egy-egy katalógus fotózásért és kampányért ők is megkapják a maguk sztárgázsiját. A Details magazin most összegyűjtötte napjaink legismertebb és legfoglalkoztatottabb férfi modelljeit, akik egyenesen a magazin márciusi címlapján landoltok, a fotózásról egy videót is közzétettek, amit itt nézhettek meg. Íme az a tíz férfi, akik már csak a legnagyobb nevekkel és márkákkal dolgoznak együtt! 



Garrett Neff jelenleg a Zegna sportruházati vonalának arca, emellett gyakran feltűnik a H&M katalógusaiban is, ellenben mégis magazin megjelenései miatt került fel a Details címlapjára - többek közt már Mr. Grey-t is megformálta. A francia modell, Clement Chabernaud, jelenleg a models.com listájának második helyezettje, szinte az összes luxusmárkával már dolgozott együtt, és népszerűsítette azok aktuális kollekcióit, jelenleg a Lacoste arca, de már megfordult a Prada, Gucci, Trussardi, Zara és a H&M kampányaiban is. Noah Mills neve mára szinte összeolvadt a Dolce & Gabbana férfiideáljával, hiszen nincs D&G kampány Noah nélkül, természetesen nem csak az olasz brand egyengeti a modell karrierét, hiszen számtalan magazinban, kampányban és kifutón volt már jelenése, egyik legjobb anyaga mégis a 2012-es tavaszi Salvatore Ferragamo kampány volt. 



Épp a napokban debütált Tyson Ballou legújabb anyaga, a tavaszi Calvin Klein kampány, de a texasi modell indította útjának az Il Bacio Di Stile nemzetközi 'karrierét' is Karmen Pedaru mellett. Ermenegildo Zegna, Hugo Boss, Massimo Dutti, Marc O'Polo és Trussardi - csak a legnagyobb nevek, melyekkel az elmúlt szezonban együtt dolgozott RJ Rogenski. A spanyol származású Andres Velencoso Segura jelenleg a Donna Karan és a H. E. by Mango arca, mivel megérkezett az új generáció, így egyre ritkábban vállal megjelenést Segura, de ha valaki mégis őt akarja, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia.  A dán származású Mathias Lauridsen a 2013-as őszi Bottega Veneta kampányból lehet ismerős, de feltűnt már több ALDO, Armani, Hugo Boss és Salvatore Ferragamo kampányban is, valamint több H&M katalógusban. 



Az utolsó hármas tagjai napjaink legfoglalkoztatotabb modelljei, hiszen mindhárman a models.com listáinak első helyeiért versenyeznek, általában egymással. Az orosz származású Arthur Kulkov a Tommy Hilfiger állandó arca emellett több Roberto Cavalli, Gas, Dolce & Gabbana és Lacost anyagban is feltűnt már, valamint az összes fontos márka kifutóján végigvonult karriere során.  A models.com jelenleg Simon Nessman, kanadai modellt tartja a legjobban keresőnek a szakmában, ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy évek óta Nessman népszerűsíti a Michael Kors kollekciókat, és Girgio Armani férfiparfümöket is az Ő arcával kínálják eladásra. Simon a legnagyobb márkák mellett olykor a H&M lookbbokjában is feltűnik, valamint Madonna Girl Gone Wild klipjében is szerepelt, ahogy a mai lista utolsó modellje, Sean O’Pry is. Az amerikai modell a Top 50-es lista jelenlegi első helyezettje, aki most a Salvatore Ferragamo és a Hermés tavaszi kollekcióit népszerűsíti, valamint a Viktor & Rolf Spicebomb parfümjének állandó arca - emellett szinte lehetetlen felsorolni az összes magazin megjelenését, kampányait és a kifutós megjelenéseit, hiszen aki igazán fontos a szakmában azzal már dolgozott együtt Sean. 


A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr747296469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása