2014-es őszi trendelőrejelzés I. rész
Mivel a hazai boltok polcaira is már felkerültek az elő-őszi, illetve az őszi kollekciók, itt az ideje, hogy átfussuk, hogy mely tendenciák lesznek a legnépszerűbben idén ősszel.

Az elmúlt pár napban átnéztem a high-fashion márkák aktuális kifutós kollekcióit, amit összekavartam a Swide magazin egyik posztjával, s így született meg az a 15 tendencia, amit a következő napokban Ti is megismerhettek. Nagy vonalakban annyit tudok mondani, hogy Londonban, Párizsban és Milánóban biztosan nagyon komor és minimalista lesz a tél, természetesen a hagyományosabb őszi színek is feltűntek a kifutókon, és remélhetőleg az itthoni boltok kínálatában is megtalálhatóak lesznek a világosabb árnyalatok is. Nem beszélve arról sem, hogy a tavalyi szezon darabjait újra megbolondíthatjuk egy-egy vadonatúj feltűnő ruhával, vagy netán egy hangsúlyos kiegészítővel. Na de vágjunk is bele a 2014-es őszi trendelőrejelzésbe! 

Black&Grey
Nincs ősz fekete nélkül, ellenben idén a klasszikus és az oversize szabások közt találták meg az aranyközéputat a tervezők, melyekből remek elegánsan modern darabok születtek.



Camel Chic
Ősszel tovább hódít a camel, legyen az egy oversize kétsoros ballon vagy egy sportosabb bomber, a lényeg, hogy egyetlen divatkedvelő ruhatárából sem hiányozhat e árnyalat.



Hues of Winter 
Kékek, zöldek és buja bordók - színek, melyek akár a 2014-es szezon trendszínei is lehetnének. Bátran keverjétek a három árnyalatot, vagy akár öltözzetek tetőtől talpig ezen három szín egyikébe.



Oversize Outerwear
Ejtett vállak és túlméretezett szabások - a divat fővárosaiban már egyre népszerűbbek ezek a darabok is, szerintetek idehaza is hódítanak majd a túlméretezett kabátok?



Skinny
Annak ellenére, hogy már én is behódoltam e tendenciának, még néha mégis kételkedem, hogy a skinny nadrágok mennyire is férfiasak, és mennyire szabad szűknek lenne annak a bizonyos nadrágszárnak, de errő majd később...



A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr937296207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása